Cadde Mauro Icardi'nin çapkınlık turu!

Mauro Icardi'nin çapkınlık turu!

14.03.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'ın sezon başında Fransız devi PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, attığı goller kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Eşi Wanda Nara ile 'ayrılık' ve 'barışma' haberleriyle kafa karıştıran golcü, Kuruçeşme'de çapkınlık turunda objektiflere yakalandı. Görüntülenmemek için taktik yapan Icardi'nin çabası yeterli olmadı.

Mauro Icardinin çapkınlık turu

Mauro Icardi (30) ile aynı zamanda menajerliğini yapan model eşi Wanda Nara'nın (36) ilişkisi bir dargın bir barışık devam ediyor. Yeşil sahalardaki performansı kadar özel hayatıyla da çok konuşulan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu, önceki gece üç güzelle Kuruçeşme'de bir mekanda eğlencedeydi.

Haberin Devamı

ETTEN DUVAR ÖRDÜLER!

Çapkınlık turuna çıkan ve sabaha kadar eğlenen yıldız futbolcu, mekandan çıkacağı sırada basın mensuplarının dışarıda olduğunu öğrendi.

Mauro Icardinin çapkınlık turu

Yanındaki kadınları önden gönderen, kendisi mekandan yarım saat sonra ayrılan Icardi'nin görüntülenmemesi için adeta etrafında etten duvar örüldü.

Mauro Icardinin çapkınlık turu

KAFASINI ÇARPTI, ŞAPKASI DÜŞTÜ!

Icardi'yi çıkışta Galatasaraylı taraftarlar da bekliyordu. Hızlı adımlarla VIP araca bindirilmeye çalışılan Arjantinli yıldız, bu sırada başını araca çarparak, şapkasını düşürdü. Bunu fırsat bilen bir taraftar ise şapkayı alarak oradan kaçtı.

Mauro Icardinin çapkınlık turu

GÖZLER WANDA NARA'DA!

Son olarak Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettikleri karşıklaşmada forma giyen yıldız ismin, çapkınlık gecesi objektiflere yansıdı. 30 yaşındaki futbolcunun sık sık ayrılıp barıştığı eşi Wanda Nara'nın bu görüntülere nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Mauro Icardinin çapkınlık turu