Cadde Mazhar Alanson takipçilerini geçmişe götürdü: Şapkasız çıkmazmışım abi!

Mazhar Alanson takipçilerini geçmişe götürdü: Şapkasız çıkmazmışım abi!

11.05.2022 - 14:16 | Son Güncellenme:

MFÖ grubunun üyelerinden Mazhar Alanson, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla takipçilerini yıllar öncesine götürdü. 72 yaşındaki ünlü isim çocukluk fotoğrafını yayınladı.

Mazhar Alanson takipçilerini geçmişe götürdü: Şapkasız çıkmazmışım abi

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan usta sanatçı Mazhar Alanson zaman zaman fotoğraflarla takipçilerine nostaljik bir yolculuk yaptırmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Biricik Suden ile mutlu bir evliliği olan Mazhar Alanson, sık sık gençlik yıllarında çekilen kareleri sosyal medya hesabından yayınlıyor. Şimdilerde Özkan Uğur'un hastalığı nüksettiği için konserlerini erteleyen ve sahnelerden uzak kalan Alanson, son paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.  

Mazhar Alanson takipçilerini geçmişe götürdü: Şapkasız çıkmazmışım abi

YILLAR ÖNCESİNE GİTTİ

72 yaşındaki Mazhar Alanson, nostaljik bir paylaşımda bulundu. Çocukluk fotoğrafını yayınlayan MFÖ grubunun solisti, gönderisine; "Şapkasız çıkmazmışım abi!" ifadelerini not düştü.  

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Ünlü isim, daha sonra bir paylaşımda daha bulunarak yıllar önce çekilen bu karesini de yayınladı. Mazhar Alanson'un fotoğrafları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Mazhar Alanson takipçilerini geçmişe götürdü: Şapkasız çıkmazmışım abi