Cadde Mehmet Ali Erbil yeni arabasıyla görüntülendi: TikTok’tan aldım

Mehmet Ali Erbil yeni arabasıyla görüntülendi: TikTok’tan aldım

07.09.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde TikTok’a hızlı bir giriş yaparak garip hareketleriyle sosyal medyada gündem olan Mehmet Ali Erbil, "Ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani, beni böyle sevdiniz, böyle kabullendiniz" açıklamasında bulunmuştu. Önceki gün özel bir kanalın sabah programına konuk olan Erbil, çıkışta yeni arabası ile görüntülendi.

Mehmet Ali Erbil yeni arabasıyla görüntülendi: TikTok’tan aldım

'Kaçış sendromu' (Systemıc Capillary Leak Syndrom) hastalığı nedeniyle bir dönem zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri döndü. Erbil, ağır bir hastalık geçirdiğini belirterek, “Uzun bir tedavinin ardından kendimi çok iyi hissediyorum. Her geçen gün daha iyi duruma geldik. Sevenlerimin birçoğu bana dualar etti, onların dualarıyla ve tedavilerle ayakta kaldık. Şükürler olsun ki şu anda çok iyi durumdayım" demişti.

Haberin Devamı

TİKTOK HESABI AÇTI

Yaşadığı sağlık sorunlarından sonra ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, son zamanların en fenomen uygulaması TikTok'ta hesap açtı. Burada yaptığı canlı yayınlarda takipçilerinden pahalı hediyeler istemesi, "Bu Onur hala araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" gibi sözleri geçtiğimiz günlerde gündeme olmuştu.

Mehmet Ali Erbil yeni arabasıyla görüntülendi: TikTok’tan aldım

VİDEOSU GÜNDEM OLDU

Mali, son olarak yayınladığı video ile gündeme geldi. Erbil'in canlı yayına giriş yaparken dilini çıkarıp sallaması, "TikTok'çu geldi hanım" diye bağırması sosyal medya gündemine bomba gibi düşerken birçok takipçisi de eleştiride bulundu.

"BENİ BÖYLE SEVDİNİZ"

Kanal D Haber'de eleştirilere yanıt veren Erbil, "Allah Allah, ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani, beni böyle sevdiniz, böyle kabullendiniz. Çarkıfelek gibi göz göze gelmeyi seyirciyle gelmeyi özlemiştim....o tarafımı tatmin ediyorum" dedi.

Mehmet Ali Erbil yeni arabasıyla görüntülendi: TikTok’tan aldım

Haberin Devamı

"TikTok'ta hediye savaşı veriliyor" diyen Erbil şöyle devam etti; "Kim hediyeyi en fazla alırsa o birinci oluyor. Bağırıyoruz, haydi bana yolla bana yolla..Yoksa hediye yollamış para olmuş önemli değil."

"SOSYAL MEDYANIN ESİRİ OLMAYIN"

Röportajın sonunda gençlere mesaj veren ünlü şovmen; "Sosyal medyanın hiçbir zaman esiri olmayın arkadaşlar. Tabii ki Mehmet Ali Erbil'i de takip edin" dedi.

"YENİ MODELİNİ BULAMADIM"

Geçtiğimiz günlerde TikTok’a hızlı bir giriş yaparak garip hareketleriyle sosyal medyada gündem olan Mehmet Ali Erbil, TikTok hesabından açtığı yeni bir canlı yayın ile gündeme geldi. Önceki gün de özel bir kanalın sabah programına konuk olan Erbil, çıkışta yeni arabası ile görüntülendi. Muhabirlerin yeni arabanız hayırlı olsun demesine Erbil, "Yeni modelini bulamadım TikTok’tan bunu aldım" dedi.

Mehmet Ali Erbil yeni arabasıyla görüntülendi: TikTok’tan aldım