Cadde Merve Boluğur: Ben derin yaşayan bir kadınım!

Merve Boluğur: Ben derin yaşayan bir kadınım!

13.04.2022 - 18:58 | Son Güncellenme:

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, takipçilerinden birinin sorduğu 'evlilik' sorusuna verdiği cevapla yine adından söz ettirmeyi başardı.

Merve Boluğur: Ben derin yaşayan bir kadınım

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlilikleri sadece üç yıl süren ve sonrasında aşkta aradığı mutluluğu uzun süredir bulamayan güzel oyuncu Merve Boluğur'un ismi, bir süredir Türk pop müziğinin ünlü ismi Emre Kaya ile anılıyordu.

Haberin Devamı

Önceki haftalarda Kaya ile görüntülenen Boluğur, haklarında çıkan haberlere yanıt vererek "İlişki yok, iş var" açıklamasını yapmıştı. Boluğur, Kaya'nın başarılı çalışmalarından söz ederek, onunla müzikle alakalı çalıştıklarını söylese de gazeteciler tarafından pek inandırıcı bulunmamıştı.

Merve Boluğur: Ben derin yaşayan bir kadınım

SAMİMİ POZLARINI PAYLAŞTI
Ardından arabesk albüm çalışması nedeniyle ekibiyle gece gündüz çalışan Emre Kaya'yı stüdyosunda ziyaret eden Merve Boluğur, ünlü popçu ile oldukça samimi pozlarını sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı. Enerjik ve mutlu olduğu gözlenen güzel oyuncunun el ele göz göze ve derin sohbetler yaparken çekilen fotoğrafları, görenlere "Bu aşk değil de nedir" dedirtmişti.

Yakın çevresi tarafından işkolik olduğu bilinen, arabesk albüme mola verip, mekanlara çıktığında ise hep Merve Boluğur ile görüntülenen Emre Kaya; bu konudaki sessizliğini korurken, sempatik oyuncunun bunun tam tersi paylaşımlar yapması ise kafaları karıştırmıştı. Kaya'nın ise sosyal medya hesaplarında işi ve spor dışında hiçbir paylaşım yapmaması dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Oyuncu, sonrasında bir mekana eğlenmeye gitmişti. Nilüfer'in "Sen Mühimsin" şarkısı eşliğinde dans ederken paylaştığı videosu gündem olan Boluğur'un, Emre Kaya ile dans ettiği yeni bir görüntüsü daha ortaya çıkmıştı.

"AŞIK OLDUĞUMDA SÖYLERİM"
Bir magazin sayfası tarafından 'Merve Boluğur ile Emre Kaya'nın aşk dansı' açıklamasıyla paylaşılan görüntüleri aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, "Arkadaşım demiştim ya... Aşık olduğumda söylerim" ifadelerini kullanmıştı.

34 yaşındaki güzel oyuncu Merve Boluğur, 3,7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bu açıklama ile, 'aşk' iddialarına son noktayı koymuştu.

Merve Boluğur: Ben derin yaşayan bir kadınım

DÜĞÜNE KATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI
Ardından 2015'te evlenen Murat Dalkılıç'la Merve Boluğur'un davetlileri arasında Emre Kaya'nın da olduğu ortaya çıkmış; Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre, şimdilerde Dalkılıç'ın eski eşiyle yakınlaşan Kaya’nın, tepkilerden çekindiği için ilişki hakkında konuşmama kararı aldığı söylenmişti.

Haberin Devamı

"MERVE'YE MUTLULUKLAR DİLERİM"
Bunun üzerine bir doğum günü partisine katılan Dalkılıç'a, "Emre Kaya çok samimi arkadaşınız ve eski eşiniz Merve Boluğur ile olan ilişkisini nasıl yorumluyorsunuz? Emre Kaya düğününüze de gelmişti" sorusu yöneltilmişti.

Şarkıcı, "Emre sevdiğim bir arkadaşım, Merve de öyle. Mutlu olsunlar isterim. Birbirlerini seviyor ve iyi anlaşıyorlarsa, mutlularsa üçüncü bir kişinin kim olursa olsun söyleyecek bir lafı yok bence. Kendilerine çok mutluluklar dilerim. Emre'yi de severim, çok iyi bir adamdır. Böyle bir şey var mı, yok mu bunu da bilmiyorum. Teyidi alınmasa sormazsınız diye de düşünüyorum" şeklinde konuşmuştu.

TAKİPÇİLERİYLE SORU-CEVAP YAPTI
Çalkantılı aşk hayatının dışında, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla da gündeme gelen güzel oyuncu Merve Boluğur, son olarak takipçileriyle yaptığı soru-cevap etkinliğiyle gündeme geldi.

Uzun yıllardır uzak olan ve bunun yanı sıra YouTube kanalı ile albüm çalışmalarına ağırlık veren Boluğur, 3.7 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından bir takipçisinin sorduğu "Yalnızlığın sonu ne zaman gelecek? Evlilik, sevgili falan?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

Merve Boluğur: Ben derin yaşayan bir kadınım

"DENEMELERİM OLUYOR"
Ünlü isim, bu soruyu Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşarak, "Ben derin yaşayan bir kadınım... Günümüzde her şey yüzeysel ve göstermelik maalesef. Denemelerim oluyor, benim kafada olan birine rastlamadım daha... Evlilik ciddi sorumluluk bana göre. Türkiye'de çoğu insan bilinçsizce yapıyor. Sevgi temelli olmalı, olgunluk gerekiyor" diye yazdı.

Oyuncunun bu paylaşımı, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Dalkılıç'a gönderme olarak yorumlandı.

"ANNEM GÖRMESİN"
Öte yandan Boluğur, geçtiğimiz günlerde ise çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha eklemişti. Dekolteli, siyah bir mayo ve deri pantolon giydiği fotoğraflarını "Mayo sezonu" notuyla paylaşan oyuncu, benzer pozlarını hikayeler kısmından da yayınlayarak "Annem görmesin" mesajını yazmıştı.

Oyuncunun binlerce beğeni alan gönderilerine, "Sezon açılmış", "Düzeleceğiz İnşallah be Merve'm", "Sıra dışı olmak cesaret ister" ve "Çok güzelsin" gibi yorumlar yapılmıştı.

Haberin Devamı

"UÇUYORUM!"
Merve Boluğur, öncesinde ise direk dansı yaptığı anlardan çekilen bir fotoğrafını "Uçuyorum!" ifadeleriyle paylaşmış; ve kısa sürede 38 binden fazla beğeni almayı başarmıştı.

Merve Boluğur: Ben derin yaşayan bir kadınım