Cadde Merve Dizdar'ın eşi Gürhan Altundaşar kimdir? Gürhan Altundaşar nereli?

Merve Dizdar'ın eşi Gürhan Altundaşar kimdir? Gürhan Altundaşar nereli?

17.06.2021 - 16:00 | Son Güncellenme:

Son dönemde filmlerde ve dizilerde yıldızı parlayan son oalrak Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar ve eşi Gürhan Altundaşar'ın boşanacağı haberleri sevenlerini üzdü. Peki, Gürhan Altundaşar kimdir? Gürhan Altundaşar'ı nereden tanıyoruz?

Merve Dizdarın eşi Gürhan Altundaşar kimdir Gürhan Altundaşar nereli

Gürhan Altundaşar kimdir? Çok Güzel Hareketler 2 ile tanıdığımız Gürhan Altundaşar ve eşi Merve Dizdar'dan boşanma haberi geldi. Merve Dizdar yaptığı paylaşım ile iddiaları doğruladı ve karşılıklı konuşarak, arkadaş kalarak ayrıldıklarını belirtti.

Haberin Devamı

GÜRHAN ALTUNDAŞAR KİMDİR?

Gürhan Altundaşar 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Çeşitli tiyatrolarda yer aldıktan sonra 2013 yılında İstanbul'a taşındı. 2016 yılında Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM Mutfak ekibine katıldı. 2018'de kendisi gibi oyuncu olan Merve Dizdar ile evlendi. 2019 yılında Organize İşler Sazan Sarmalı adlı sinema filminde rol aldı, aynı yıl Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Çok Güzel Hareketler 2 adlı komedi programında yer almaya başladı. Bu programdaki "Açın Kapıyı" skeçlerinde canlandırdığı "Necdet" karakteri ile geniş kitlelere ulaştı.