Cadde 'Mesut Komiser'den Emir Kaan'a sürpriz ziyaret

'Mesut Komiser'den Emir Kaan'a sürpriz ziyaret

10.12.2018 - 13:52 | Son Güncellenme:

'Arka Sokaklar' dizisinin 'Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, kemik iliği nakli tedavisi gören Emir Kaan'a sürpriz bir ziyaret yaptı. Emir Kaan, karşında Şevket Çoruh'u görünce heyecanlı anlar yaşadı. Ünlü oyuncu, Emir Kaan'a tespihini hediye etti.

Mesut Komiserden Emir Kaana sürpriz ziyaret

Emir Kaan'ın annesi Aynur Sevik, aylardır sosyal medya üzerinden sanatçıya ulaşmaya çalışıyordu. Çağrıları karşılıksız kalmadı ve biricik oğluna unutulmaz anlar yaşatmayı başardı.

Haberin Devamı

Adana'da sahnelenen tiyatro oyunu için şehre gelen Şevket Çoruh, Gaziantep'te sahnelenecek oyunu için ayrılmadan önce 1,5 yıldır tedavi gören Emir Kaan'ı Mavi Çocuk Umut Işıkları Derneği Başkanı Kemal Yücel'le birlikte ziyaret etti.

'Arka Sokaklar' dizisinde Şevket Çoruh'un canlandırdığı 'Mesut Komiser'in köpeği Garip'i çok sevmesinden etkilenen ve komiser karakterine hayran olan Emir Kaan Sevik, buluşma sırasında çok heyecanlandı. Sohbet sırasında heyecandan kendini yeterince ifade edemediğini düşünen Emir Kaan, kısa bir mektup yazarak Şevket Çoruh'a verdi. Şevket Çoruh, küçük Emir Kaan'a 'geçmiş olsun' dedikten sonra iyileşir iyileşmez gelmesi için İstanbul'daki oyun setine davet etti.

Sıcacık atmosferde gerçekleşen buluşmada ikili, bol bol selfie çekerek, bu unutulmaz anı ölümsüzleştirdi.

Haberin Devamı