Cadde Metin Şentürk kırdı geçirdi!

Metin Şentürk kırdı geçirdi!

28.04.2016 - 14:45 | Son Güncellenme:

Zara'nın 'Derin Aşk2' adlı albümünün tanıtımı için düzenlenen geceye katılan Metin Şentürk, Oktay Kaynarca'nın nikah şahidi olacağı iddiasına ilişkin konuştu.

Metin Şentürk kırdı geçirdi

Ünlü şarkıcı Zara, iki yıl önce çıkardığı 'Derin Aşk' ismini verdiği arabesk albümünün ikincisini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Albüm tanıtımına Volkan Konak, Orhan Gencebay, Metin Şentürk, Emel Müftüoğlu, Hakan Altun, İpek Açar ve Oya Aydoğan gibi ünlü isimler akın etti.

Haberin Devamı

Geceye katılan Metin Şentürk, esprileri ile herkesi kahkahaya boğdu. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda bulundukları mekan çıkışı gazetecilere görüntü vermemek istemeyen Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca'ya kendi aracını vermiş, sonrasında da muhabirlerin konuyla ilgili sorusunu "Ben bir şey görmedim ki" diye geçiştirmişti.

Metin Şentürk, Deniz Çakır ile aşk yaşayan yakın arkadaşı Oktay Kaynarca'nın nikah şahidi olacağı yönündeki iddialarla ilgili, "Benim evlendirdiklerim hiç dikiş tutmuyor. O yüzden kimseye tavsiye etmem. Yarın öbür gün kızarım görmedim derim, nikah düşer" sözleriyle dikkati çekti.