Cadde Milyonlarca liralık seyahat!

Milyonlarca liralık seyahat!

08.01.2024 - 06:50 | Son Güncellenme:

Türk dizilerinin tüm dünyada ilgiyle izlenmeye başlanmasının ardından ünlü isimler, Orta Doğu ülkelerinde katıldıkları lansmanlarda milyonlarca lira kazanarak dönüyor. Bazı oyuncular teklifleri kabul ederken, bazıları ise bu etkinliklere sıcak bakmıyor. İşte milyonlarca liralık seyahatlerin detayları...

Milyonlarca liralık seyahat

Son yıllarda Türk dizilerinin dünyada ilgiyle izlenmesinden sonra oyuncular, özellikle Orta Doğu ülkelerinde talep görmeye başladı. Firmalar, Türk oyuncuları kendi ülkelerine getirebilmek için binlerce doları gözden çıkarıyor.

Haberin Devamı

Markaların, oyuncuların isimlerine göre sadece lansmana katılması için 100 bin dolar (3 milyon lira) ile 500 bin dolar (15 milyon lira) arasında ücret ödediği ortaya çıktı.

Milyonlarca liralık seyahat

'100 BİN DOLAR' İDDİASI!

Marka sahipleri oyunculara, saat ve çanta gibi pahalı hediyelerin yanı sıra bazılarıyla fotoğraf çektirmek için ise 100 bin dolar teklif ettiği iddia ediliyor.

Milyonlarca liralık seyahat

Burak Özçivit, Meryem Uzerli, Demet Özdemir ve Hande Erçel gibi isimler böyle etkinliklere katılırken; Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Bergüzar Korel, Kerem Bürsin, Tolgahan Sayışman gibi oyuncular ise teklife sıcak bakmıyor.

Milyonlarca liralık seyahat