Cadde Hande Erçel'den Atatürk paylaşımı! Suudi marka sözleşmeyi feshetti

Hande Erçel'den Atatürk paylaşımı! Suudi marka sözleşmeyi feshetti

30.12.2023 - 12:55 | Son Güncellenme:

Oyuncu Hande Erçel, ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçının yaşanan kriz nedeniyle ertelenmesinin ardından sosyal medyada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yayınladı. Bu paylaşım sonbrası karşılaşmaya ev sahipliği yapması planlanan Suudi Arabistan'a ait parfüm markası Laverne ise Erçel ile milyonlarca liralık reklam anlaşmasına son verdi.

Hande Erçelden Atatürk paylaşımı Suudi marka sözleşmeyi feshetti

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa, Suudi yetkililerin futbolcuların sahaya Atatürk tişörtleri ve pankartlarıyla çıkmasına izin vermemesi üzerine ertelendi.

Haberin Devamı

Ünlü isimler, ezeli rakip olan iki dev kulübün final maçına çıkmadan Türkiye'ye dönmesine sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla büyük destek verdi.

Hande Erçelden Atatürk paylaşımı Suudi marka sözleşmeyi feshetti

"YOLUN YOLUMUZ ATAM"

Instagram hesabında Türk bayrağı önünde Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yer veren Hande Erçel, "Fikrin fikrimiz, yolun yolumuz Atam" mesajını yazdı. Bu paylaşım sonrası Erçel'in yüzü olduğu Suudi markasından dikkat çeken bir hamle geldi.

Hande Erçelden Atatürk paylaşımı Suudi marka sözleşmeyi feshetti

ERÇEL'E DESTEK, MARKAYA TEPKİ

Suudi parfüm markası Laverne, X (eski adıyla Twitter) üzerinden ünlü oyuncunun markayla olan milyonlarca liralık iş birliğine son verdiğini açıkladı.

Hande Erçelden Atatürk paylaşımı Suudi marka sözleşmeyi feshetti

Arapça olarak "En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi" paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları, Erçel hakkında ise destek mesajları yazdı.