Cadde Minik kalpler için buluştular

Minik kalpler için buluştular

27.08.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Türk Böbrek Vakfı’nın beş yıldır düzenlediği geleneksel ramazan ayı iftar yemeği önceki gece Yeşilköy Dürümcü Baba’da “Gönüllerin Buluştuğu Gün” adı altında gerçekleştirildi.

Minik kalpler için buluştular

Böbrek hastalarının motivasyonlarını artırmak amacı ile düzenlenen iftar yemeğine Elif Şafak, Arda Turan, Mehmet Topal, Tuğçe Güder, İpek Tanrıyar, Merve Sevi, Paşhan Yılmazel, Hüseyin Karadayı, Nazan Şoray, Yılmaz Morgül, Ece Gürsel’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı.
Geceye katılan ünlü isimlere bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Haberin Devamı

Doğuma sayılı günler kaldı
Beş aylık hamile olan Türkiye güzeli Tuğçe Güder, geceye işadamı eşi Uğur Karas’la katıldı. Çok yakında kız bebeğini dünyaya getirecek olan ünlü mankenin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Hasret bitiyor
“Yaprak Dökümü”nün Leyla’sı Gökçe Bahadır, uzun bir süredir asker yolu göz-lüyor. Ali Sunal ile mutlu bir ilişkisi olan Bahadır, “Ali’nin Şeker Bayramı’nda askerliği bitiyor” dedi. Genç oyuncu “Evlilik için daha çok erken” diye konuştu.

Sevgilisi askere gitmeden yüzük taktı
Sunucu ve oyuncu İpek Tanrıyar, bir sene evli kaldığı Tunç Nazikoğlu’ndan geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. Ayrılık sonrası adı kimseyle anılmayan Tanrıyar, sevgilisinin askerde olduğunu yakın arkadaşı Ece Gürsel’e anlattı. Askere giderken yüzük taktığını söyleyen Tanrıyar, sevgilisi geldikten sonra evleneceklerini söyledi.