Cadde Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu!

Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu!

28.02.2024 - 13:15 | Son Güncellenme:

İç çamaşırı ve kozmetik markası Victoria's Secret modellerinden Miranda Kerr, dördüncü kez anne olduğunu duyurdu. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ünlü isim, minik oğlunun adını da açıkladı.

Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu

Eski Victoria's Secret meleği Miranda Kerr, 2010 yılında İngiliz Oyuncu Orlando Bloom (47) ile dünyaevine girmişti. 2013'te yollarını ayıran çiftin, Flynn Christopher Blanchard Copeland adını verdikleri bir oğlu olmuştu.

Haberin Devamı

Kerr, 2017'de ise iş insanı Evan Spiegel (33) ile nikah masasına oturmuştu. İkilinin, Hart ve Myles isimlerini verdikleri iki oğlu dünyaya gelmişti.

Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu

"KOCAM BENİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Geçtiğimiz yaz Vogue Australia'ya konuşan emekli model, daha fazla çocuk sahibi olmaya açık olduğunu paylaşmıştı. Kerr, kendisinin ve eşi Spiegel'in ailelerine yeni bir üye getirip getirmeyecekleri sorulduğunda, "Kocam beni bunun için ikna etmeye çalışıyor" cevabını vermişti.

Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu

Miranda, eylül ayında ise Evan ile evliliğinden üçüncü bebeklerini beklediğini açıklamıştı. Bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu belirten ünlü isim, "Dördüncü bebeği duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım" mesajını yazmıştı.

Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu

MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Haberin Devamı

40 yaşındaki Miranda Kerr, eşi Evan Spiegel ile üçüncü bebeklerini 27 Şubat'ta kucaklarına aldıklarını duyurdu. Müjdeli haberi Snapchat üzerinden paylaşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Küçük güneş ışığımız Pierre Kerr Spiegel'in gelişinden büyük mutluluk duyuyoruz. Dördüncü oğlumuzu ailemize kattığımız için daha heyecanlı olamazdık. Kendimizi kutsanmış hissediyoruz.

Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu

Model, turuncu ve sarı çiçeklerin, bir çift bebek çorabının ve yeni doğan bebeğinin adıyla işlenmiş bir battaniyenin fotoğrafını da paylaştı.