Cadde Miss Turkey güzeli Şevval Şahin bikinili pozuyla dikkat çekti

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin bikinili pozuyla dikkat çekti

22.07.2022 - 08:07 | Son Güncellenme:

Ünlü model Şevval Şahin son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Aktif Instagram kullanıcısı Şevval Şahin, bu bikinili pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Şahin'in pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin bikinili pozuyla dikkat çekti

Yılın yarısını seyahat ederek geçiren Şevval Şahin, uçak yolculuğundan yoruldu! Bir aydır İstanbul’da kalan 2018 Türkiye Güzeli, geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti:

Haberin Devamı

"İstanbul’da olmak iyi geldi. Bayağı keyifliyim. Yeni projeler var. Onları planlıyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Zırt pırt uçmak beni yormuş. Bir süre bir yerde sabit kalmak istediğim için geçen hafta Paris’e bile gitmedim."

"MARDİN'E KÜTÜPHANE YAPTIRMAK İSTİYORUM"

Şevval Şahin, önceki gün izleyici olarak katıldığı Nihan Peker defilesinde objektiflere yansıdı. İş için İstanbul'a geldiğini ve köy okullarına yardımda bulunduğu söyleyen Şahin şöyle konuştu:

"İşlerimle uğraşıyorum, bir süredir İstanbul'dayım güzel birkaç proje var onları değerlendiriyorum ve burada olmaktan keyif duyuyorum. Yardımda bulunduğum yerlere gidemedim, kitap yolladım ama nisan ayında Mardin'e gidip orada kütüphane yaptırmak istiyorum" dedi.

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin bikinili pozuyla dikkat çekti

Haberin Devamı

"ŞU AN SABİT KALMAK BANA FAYDALI"

Genç model, "Seyahat etmekten yoruldum Paris'e bile gidemiyorum" şeklindeki mesajının yanlış anlaşıldığını savunup, "Demek istediğim; İstanbul'da olmaktan çok mutluyum, şu an zırt pırt uçmak insanı yoruyor. Şu an sabit kalmak bana faydalı. Öyle bir şey demedim. Sosyal medyadaki yorumları okumuyorum, eskiden okurdum" şeklinde konuştu.

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin bikinili pozuyla dikkat çekti

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, katıldığı bir programla Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Şahin, kendisine yöneltilen, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyerek zor anlar yaşamıştı. Birçok soruyu yanıtsız bırakan Şevval şahin, "Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?" sorusuna da "Pas" yanıtını vermişti.

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin bikinili pozuyla dikkat çekti

Çıkan haberlerin ardından Şevval Şahin, "İstiklal Marşı'nı okusaydım örnek Türk kadını mı olacaktım? Tavırlardan dolayı rahatsız oldum, okuyamadım. Ben o anların yayınlanmayacağı konusunda söz almıştım fakat yayınladılar, onlara dava açıyorum. Beni bilen biliyor. 6 yaşından beri İngiltere'de büyüdüm. Bütün eğitimimi İngilizce aldım, bazı konuları bilmemem normal. Bu beni daha az mı Türk mü yapıyor? Sanmıyorum." açıklamasını yapmıştı. Pek çok ünlü isim de Şahin'e destek vermişti.

Haberin Devamı

BİKİNİLİ POZLARINI PAYLAŞTI

22 yaşındaki genç model, şu sıralar tatil yapıyor. Tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Şahin, bikinili pozlarını paylaştı. düzgün fiziğiyle dikkat çeken modele beğeni yağdı.

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin bikinili pozuyla dikkat çekti

"KİMSEYLE İLİŞKİM YOK"

Şahin, geçtiğimiz günlerde ilişki durumu hakkında açıklama yaptı. Ünlü isim, "Dört aydır kimseyle ilişkim yok. Kalbim boş. Bir sürede böyle gitsin istiyorum” diye konuştu.