Cadde Şevval Şahin'e 'Şeyma Subaşı' yorumu! 'Aynı pozlar'

Şevval Şahin'e 'Şeyma Subaşı' yorumu! 'Aynı pozlar'

12.06.2022 - 11:26 | Son Güncellenme:

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin ile sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın bir dönem arasından su sızmıyordu. İkilinin arkadaşlığını bitmesine neden olduğu düşünülen olaylar çok konuşulmuştu. Eski dostlar, geçtiğimiz günlerde ise küslüklerini bitirmiş, Bodrum tatilinde birlikte objektiflere yansımıştı. Tatilin ardından yeni pozlarını paylaşan Şahin'e yazılan 'Şeyma' yorumu, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Şevval Şahine Şeyma Subaşı yorumu Aynı pozlar

Yakın arkadaş olan Şevval Şahin ile Şeyma Subaşı'nın arası açılmıştı. Geçtiğimiz ocak ayında gündeme gelen iddiaya göre; fenomenin Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi, arkadaşlarıyla birlikte Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'a saldırmıştı. Bu krizin büyümesiyle ikili, birbirine adeta düşman olmuştu.

Haberin Devamı

"HALA BU YAZIYI OKUYORSAN YARDIM AL"

Eski dostlar, sosyal medya hesaplarından birbirlerine gönderme de yapmıştı. Şevval Şahin spor yaptığı anları takipçileriyle paylaşmış, Şeyma Subaşı "Arkadaşlar herkes spor videoları paylaşmaya başladı. Videoların çoğunda hareketler hep yanlış. Hocanız ya da profesyonel YouTube videolarını izleyerek yapın sporlarınızı bence" demişti. Şahin ise "Eğer beni engellediysen ve hala bu yazıyı okuyorsan yardım al" paylaşımını yapmıştı.

Şevval Şahine Şeyma Subaşı yorumu Aynı pozlar

MANİDAR MESAJ: ÖZGÜR KUŞ!

Geçtiğimiz nisan ayında, Marcus Aral'dan ayrıldıktan sonra Dubai'ye tatile giden Şevval Şahin'in, Şeyma'nın eski aşkı Mohammed Alsaloussi ile yakınlaştığının iddia edilmişti.

Şahin, pozlarına 'Free bird' (Özgür kuş) notunu düşmüştü. Aynı mesajı Şeyma Subaşı'nın da Meedo'dan ayrılırken yazması manidar bulunmuştu. Mohammed Alsaloussi'nin, Şevval Şahin'in gittiği mekanlardan paylaşım yapması dikkat çekmişti. Bu haberler ile ikilinin arasındaki iplerin tamamen koptuğu belirtilmişti.

Haberin Devamı

BODRUM TATİLİNE ÇIKTILAR

Instagram hesaplarından yayınladıkları tatil pozlarıyla sıkça adlarından söz ettiren Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin, önceki günlerde ise Bodrum Demirbükü Koyu'nda birlikte tatil yaparken görüntülenmişti.

BUZLAR ERİDİ

Plaja beraber inen ikiliden Şeyma Subaşı, bol bol yüzmeyi tercih etmiş; Şevval Şahin ise güneşlenmekle yetinmişti. Günü birlikte geçiren eski dostlar, 'Buzlar eridi' mesajı vermişti. Tüm bakışları üzerlerinde toplayan ikilinin neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenmişti.

Şevval Şahine Şeyma Subaşı yorumu Aynı pozlar

YENİ POZLARINI PAYLAŞTI

Tüm bunların ardından 22 yaşındaki Şevval Şahin, 424 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yeşil pantolon-büstiyer takımıyla çekilen yeni karelerini peş peşe yayınladı.

Ünlü ismin "Yeşilin en sevdiğim renk olduğunu söyleyebilirim" notunu yazdığı ve dört yapraklı yonca emojisi eklediği pozları, binlerce beğeni ve yoruma ulaştı.

Şevval Şahine Şeyma Subaşı yorumu Aynı pozlar

'ŞEYMA' YORUMU!

Şahin'e, "Çok güzel olmuşsun", "Işığın yeter" ve "Kuğu gibisin" gibi yorumlar yapılırken, bir takipçisinin yazdığı Şeyma Subaşı yorumu ise dikkatlerden kaçmadı:

Haberin Devamı

Şeyma Subaşı özentisi, ve aynı pozlar.

Modelin bir başka takipçisi de sessiz kalmayarak, bu yoruma "Şeyma sen misin, kıskançlığından mı böyle yazdın?" diyerek cevap verdi. Güzel model ise, bu yorumlara henüz bir yanıt vermedi.

Şahin'in takipçilerinin bu yorumları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.