Cadde Moda haftasının muhteşem dönüşü

Moda haftasının muhteşem dönüşü

08.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Moda haftasının muhteşem dönüşü

Moda haftasının muhteşem dönüşü
Bu hafta çok özlediğimiz görüntüler Paris’ten geldi. Paris, haute couture koleksiyonlara ev sahipliği yapıyor. Önce bize şahane bir şov sunan Schiaparelli, sonrasında Dior bu hafta en çok konuşulanlar arasına girdi bile. Schiaparelli alışılmışın dışında sanat eseri gibi parçalar sundu. Bir de merakla beklenen Balenciaga defilesi ve mağaza açılışı için Nicole Kidman gibi birçok isim Paris’te. Sizler için gelişmeleri takip ediyor olacağım. Hadi gelin hep beraber bakalım bu haftanın yükselen trendleri neler?

Haberin Devamı

En kullanışlı: Keten gömlekler

Bu yazın en kurtarıcı parçası keten gömlekler. İster bikini üstüne plaja, isterseniz bol keten bir pantolonla şık bir akşam yemeğine gidebilirsiniz. Zamansız stile sahip olan keten gömlekler özellikle beyaz, bej, pembe ve siyah olarak bu sezon tüm markalarda karşımıza çıkıyor. Sıcakta bile üstünüzde hiç birşey yokmuş hissi yaratırken size bambaşka bir stil katabiliyor. Özellikle oversize olanları ön planda. Sizler de dolabınıza kurtarıcı bir parça koymak isterseniz, keten gömlek listenin başında gelir.

Plajdan sokak modasına: Hasır çanta

Hasır çanta modası şu sıralar popülerliğinin zirvesine ulaşmış durumda. Özellikle doğal görünümleri ile yaz sezonun en çok tercih edilen aksesuarları arasında yer alan hasır çantalar, farklı renkleriyle ve dokularıyla bu sezona damgasını vuruyor. Prada’nın tasarımı ise bu sezonun en hit parçası. Onun yanı sıra Valentino, Loewe ve Celinede de iddialı parçalar bulunuyor. Plajın vazgeçilmezi olan hasır çantalar sokak modasının, özel davetlerin ve günlük kullanımın da vazgeçilmezi olmaya aday...

Haberin Devamı

Sarı tırnaklar

Önce Hailey Bieber, arkasından sevilen model Izabel Goulart sırasıyla sarı ojeli tırnaklarını bizlerle paylaştılar. Bu sezonun en trend oje renklerinin başında sarı! Hem diğer renklerle hem de tek başına bakımlı ellerin güneşi oluyor. Şu an tatile çıkmak üzereyken aklınızda bir renk yoksa, tavsiye ederim! Bakalım tırnaklarda sarı renk trend’i ne zaman son bulacak?