Cadde Murat Boz: Kamera önünde olmak güzel bir his

Murat Boz: Kamera önünde olmak güzel bir his

26.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Şimdilerde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Murat Boz, tatil yaptığı Çeşme'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak gelecek projelerinden bahseden Boz, oyunculuk yapmayı sevdiğini ve devam edeceğini açıkladı.

Murat Boz: Kamera önünde olmak güzel bir his

Son olarak 'O Ses Türkiye' programında izleyici karşısına çıkan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Murat Boz'un; Aslı Enver'le bir dargın bir barışık dört yıllık ilişkisinin 2019'da sona ermesinin ardından, başrollerinde Tuba Büyüküstün ile yer aldığı dizi setindeki arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddiaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

"SİZ DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ"

Kasım 2021'de Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Atlas Sineması’nda düzenlenen “Oyuncu Bakış Açısıyla Toplumsal Olayların Sinemaya Etkisi“ konulu söyleşiye katılan Büyüküstün, Boz ile haklarında çıkan aşk haberleriyle ilgili olarak, “Hakkımızda çok dedikodu çıktı. Siz bizden daha iyi biliyorsunuz” demişti. 2011 yılında dünyaevine girdiği yönetmen Onur Saylak'tan 2017'de boşanan iki çocuk annesi güzel oyuncu, katıldığı Athena konserinde ise "Arkadaşız. Adım herkesle yazılıyor" diyerek, söz konusu iddiaları net bir şekilde yalanlamıştı.

Murat Boz: Kamera önünde olmak güzel bir his

KAFA KARIŞTIRAN TAŞINMA

Ünlü şarkıcının, ‘Another Self’ dizisindeki partnerinin oturduğu Anadolu Yakası’na taşınması ise kafaları iyice karıştırmıştı. Murat Boz’un, Tuba Büyüküstün’le daha çok zaman geçirebilmek için taşınma kararı aldığı konuşulmuştu.

Haberin Devamı

"TUBA İLE SADECE ARKADAŞIZ"

Sonraki günlerde İstanbul'da bir AVM'de görüntülenen yakışıklı popçu, “Tuba Büyüküstün ile ilişki yaşadığınız doğru mu?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

Öyle bir şey yok. Biz çektiğimiz dizinin setinde tanıştık ve arkadaş olduk. Tıpkı ekipteki diğer oyuncu arkadaşlarımız gibi. Gerçekten çok iyi bir ekip olduk. Hâlâ da dizi ekibiyle doğum günlerinde buluşup görüşüyoruz. Hiç kopmadık. Tuba ile de sadece arkadaşız.

"BENİM RİTÜELİM BU"

42 yaşındaki Murat Boz, son olarak geçtiğimiz gün Çeşme'de objektiflere takıldı. 10 gündür tatil yapan Boz, “Benim ritüelim bu. Her sene Çeşme’ye geliyorum mutlaka. Yakalıyorsunuz, hiç affetmiyorsunuz. Tatil vesilesiyle arkadaşlarımı da görmüş oluyorum. Çeşme geçen seneye göre biraz daha durgun. Bir tek durgun olmayan Mustafa Aksakallı’nın mekanı, ama genelde bir durgunluk var. İnşallah seneye daha iyi olur” dedi.

Burcu Özberk ile başrolü paylaştıkları yeni filmi hakkında konuşan yakışıklı popçu, “Sektöre yeni giriş yapacak olan bir dijital platformun ilk işi olacak bu film. Senaryosu çok güzel, okurken çok keyif aldım ve güldüm. Çekilince de güzel olacağını düşünüyorum. Burcu ile iyi partner olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Murat Boz: Kamera önünde olmak güzel bir his

"ROLÜMÜN ÜSTESİNDEN GELECEĞİM"

28 Temmuz’da yayına girecek ‘Zeytin Ağacı’ dizisiyle ilgili de konuşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Onun da heyecanını yaşıyorum. Benim için de farklı bir iş oldu. İzleyici nasıl bir tepki verecek merak ediyorum. Benim kariyerimde hiç böyle bir iş yoktu, kabul etmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi de buydu. Oyuncu kadrosuna baktığımız zaman çok iyi isimler var. Yönetmenimiz Burcu Alptekin, gerçekten başarılı biri. Onların arasında ben nasıl kendimi göstereceğim hiç bir fikrim yok. Ama bir şekilde rolümün üstesinden geleceğim. Son zamanlarda hiç yapılmamış farklı bir iş olduğunu düşünüyorum. İzleyici gerçekten sevecek.

Murat Boz: Kamera önünde olmak güzel bir his

"AVRUPA TURNEMİZ OLACAK"

Çok yoğun bir konser temposundan çıktığını ve mola vermek için Çeşme’ye geldiğini belirten Boz, “Ağustos itibariyle konserlerimiz başlayacak. Pandemide baya ara vermiştik, yeniden sahnelere dönüp hareketlenmek bizi biraz zorladı tabii ama sonrasında alıştık. Yeni filmimizin provaları da başlayacak; hem konserler, hem de film bizi yoracak. Kışa doğru da Avrupa turnemiz olacak. Oyunculuğu seviyorum, kendimi iyi hissediyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Kamera önünde olmak güzel bir his. Yeter ki senaryosu beni heyecanlandırsın” açıklamasını yaptı.

Yazarlar