Cadde Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız

Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız

10.01.2024 - 07:39 | Son Güncellenme:

Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allen, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Bir pastane çıkışı objektiflere yansıyan ikili, esprili açıklamalarıyla güldürdü.

Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız

İlk kez 2011 yapımı 'Çalgı Çengi'de başrol olarak kamera karşısına geçen; 'İşler Güçler' ve 'Kardeş Payı' dizileri ile 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' filmlerinde de partner olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'le küskünlükleriyle gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

"BIKKINLIK VAR"

"Ahmet ile 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum" diyen Cemcir, "Allah herkesin yolunu açık etsin, ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi, bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten, aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!" sözleriyle samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız

"ALLAH BAĞIŞLASIN"

Murat Cemcir, basın mensuplarının "Ahmet Bey'in çocuğu olacak. Tebrik için aramayı düşünür müsünüz?" sorusuna ise "Allah bağışlasın" cevabını vermişti.

Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız

"ZİNCİRİNİ AÇACAĞIZ"

Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allen, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Bir pastane çıkışı objektiflere yansıyan ikili, esprili açıklamalarıyla güldürdü. Son dönemde kara para aklama ve vergi kaçırma haberleriyle gündeme gelen güzellik merkezlerine atıfta bulunarak sözlerine başlayan Murat Cemcir, “Güzellik salonu açacağız. Aslında güzellik salonu zincirini açacağız. Yakışmaz mı, olmaz mı yani? İlk Etiler’de sonra Gürcistan’da açacağız” diyerek espri yaptı.

Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız

Haberin Devamı

"BİZDEN BAŞKA SANATÇI TANIMIYORUM"

Yasemin Kay Allen ise “Ekran yüzü olarak kimi düşünüyorsunuz?" sorusuna “Bizden başka sanatçı tanımıyorum” diyerek iddialı bir yanıt verdi.

Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız

GÜZELLİK SIRRINI AÇIKLADI

Eğlenceli açıklamalarıyla dikkat çeken Murat Cemcir, muhabirlerin “Müşterilerinize ne vaat ediyorsunuz?” sorusuna “Parlak bir cilt” yanıtını verdi. Cemcir, güzellik sırlarının sorulması üzerine ise şu açıklamayı yaptı; “Cacık yapıyorum. Salatalık maskesi yapıyorum."