Cadde Murat Ceylan kimdir, kaç yaşında? Survivor sunucusu Murat Ceylan'ın yaşamı hakkında bilgiler...

Murat Ceylan kimdir, kaç yaşında? Survivor sunucusu Murat Ceylan'ın yaşamı hakkında bilgiler...

09.03.2021 - 15:21 | Son Güncellenme:

Murat Ceylan, Survivor'da sunuculuk yapıyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanına Murat Ceylan ve Çağrı'nın diyaloğu damga vurdu. Çağrı'nın Murat Ceylan'a söyledikleri sonrasında Acun Ilıcalı rest çekti. Ceylan'ın yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Survivor Murat Ceylan kimdir, kaç yaşında?

Murat Ceylan kimdir, kaç yaşında Survivor sunucusu Murat Ceylanın yaşamı hakkında bilgiler...

Survivor yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Fragmanda Çağrı'nın sinirlenmesi ve sunucu Murat Ceylan'a söyledikleri dikkat çekti. Murat Ceylan'ın hayatı ile ilgili bilgiler ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Survivor sunucusu Murat Ceylan kimdir?

Haberin Devamı

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde doğdu.

Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada Central Saint Martins'de Endüstriyel tasarım okudu. İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.

2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmıştır.

17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan Para Bende adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

Eylül-Kasım 2016'da yayımlanan Familya dizisinde Ateş Beyoğlu karakterini canlandırdı.

 

Yazarlar