Cadde Murat Dalkılıç kimdir, kaç yaşında? Murat Dalkılıç'ın sevgilisi kim?

Murat Dalkılıç kimdir, kaç yaşında? Murat Dalkılıç'ın sevgilisi kim?

01.05.2021 - 19:31 | Son Güncellenme:

Sevilen şarkıları ve etkileyen sesiyle hafızalara kazınan Murat Dalkılıç bugün İBO Show'a konuk oluyor. İzleyiciler ise Murat Dalkılıç'ın hayatına dair bilgiler almak istiyor. Peki Murat Dalkılıç kimdir, kaç yaşında? Murat Dalkılıç'ın sevgilisi kim? İşte başarılı projelerde adını sıklıkla duyduğumuz Murat Dalkılıç hakkında merak edilenler...

Murat Dalkılıç kimdir, kaç yaşında Murat Dalkılıçın sevgilisi kim

1 Mayıs 2021 Cumartesi günü İBO Show konukları arasında bulunan Murat Dalkılıç ile ilgili araştırmalar artış göstermeye başladı. Kimi Murat Dalkılıç kimdir araması yaparken, kimi ünlü şarkıcının yaşını öğrenmek isteyerek Murat Dalkılıç kaç yaşında araması yapıyor. Aynı zamanda büyük hayran kitlesine sahip olan Murat Dalkılıç'ın sevgilisi kim merak ediliyor. İşte Murat Dalkılıç'ın yaşanına dair bilinenler...

MURAT DALKILIÇ KİMDİR?

7 Ağustos 1983'de İzmir'de doğdu. Üniversite öncesi eğitimini Aydın'da tamamladı. Başta basketbol odaklı bir kariyerin peşine düşmeyi hedeflerken daha sonradan fikir değiştirerek müzik odaklı bir kariyer yakalamayı amaçladı ve çeşitli küçük işletmelerde sahneye çıktı. Üniversiteyi Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi görerek tamamladı.

2008'de "Kasaba" şarkısıyla çıkış yaptı ve 2010'da "La Fontaine", "Külah" ve "Dönmem" gibi şarkılara yer verdiği ilk stüdyo albümü Merhaba'yı yayımladı. Ardından 2012'den başlayarak iki yıl aralıklarla Bir Güzellik Yap, Daha Derine ve Epik albümlerini piyasaya sürdü. Bu çalışmalara dahil edilen "Bir Güzellik Yap", "Kader", "Lüzumsuz Savaş", "Bir Hayli", "Neyleyim İstanbul'u" ve "Derine" gibi şarkılarla Türkiye'de çeşitli müzik listelerine girdi.

Bugüne kadar iki Türkiye Video Müzik Ödülü ve bir Altın Kelebek Ödülü kazanan Murat Dalkılıç, müzikal kariyerinin yanı sıra 2014'te Söyle Söyleyebilirsen yarışmasını sundu ve Sil Baştan dizisinde oynadı.

24 Ağustos 2015'te Merve Boluğur ile evlendi. Çift 11 Eylül 2017 tarihinde boşandı.

MURAT DALKILIÇ ŞARKILARI

Merhaba (2010)Bir Güzellik Yap (2012)Daha Derine (2014)Epik (2016)Afeta (2019)

MURAT DALKILIÇ DİZİLERİ - FİLMLERİ

2014 Sil Baştan
2016 Bizans Oyunları
2018 Dünya Hali
2020 Menajerimi Ara