Cadde Murat Yıldırım takipçilerini geçmişe götürdü

Murat Yıldırım takipçilerini geçmişe götürdü

03.12.2021 - 08:25 | Son Güncellenme:

Şimdilerde Show TV'de yayınlanan 'Aziz' adlı dizide başrol oynayan Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla adından söz ettirdi. Ünlü oyuncunun "Yaş 11" notunu düştüğü nostaljik karesine beğeni yağdı.

Murat Yıldırım takipçilerini geçmişe götürdü

Esra Bilgiç ile başrollerini paylaştığı 'Ramo' dizisinin final yapmasının ardından ekranlara kısa bir ara veren Murat Yıldırım, 'Aziz' dizisiyle hızlı bir dönüş yaptı. Sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu, yayınladığı son fotoğrafla adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

Çocukluk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Yıldırım, hayranlarını geçmişe götürdü. Paylaşımına "Yaş 11" notunu düşen ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Murat Yıldırım takipçilerini geçmişe götürdü

"İKİNCİ GÖRÜŞÜMDE EVLENME TEKLİF ETTİM"
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda  Hakan Gence’nin Hürriyet YouTube’daki ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına konuk olan Murat Yıldırım, 2016 yılında nikah masasına oturduğu eşi Iman Elbani'ye olan aşkını anlatmıştı.

42 yaşındaki Yıldırım, “Iman’a ikinci görüşümde evlenme teklif ettim. Bu anlatılacak bir şey değil. Yaşarsın, hissedersin, yıllarca tanıyor gibi sohbet edersin... Benim de hayatımda bir kere oldu" ifadelerini kullanmıştı.