Cadde 'Mustafa Yılmaz kızı Cemre'yi koruyabilecek mi?'

'Mustafa Yılmaz kızı Cemre'yi koruyabilecek mi?'

26.09.2023 - 11:16 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, büyük reyting başarısı elde eden dizinin dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, yayınlanan her bölümü ile soluksuz izlenen Dilek Taşı'nın dördüncü bölümünde tansiyon yükselecek.

Haberin Devamı

Figen’in bütün çabalarına rağmen Cemre’yle birlikte köşkten ayrılan Mustafa’yı türlü tehlikelerle dolu bir gece bekler. Yaşanan bir çok olay sonrası Mustafa, Cemre ile yeniden köşke dönmek zorunda kalır.

Mustafa Yılmaz kızı Cemreyi koruyabilecek mi

Tek amacı kızını güvenli bir ortamda tutmak olan Mustafa asıl tehlikenin yanı başında olduğunun farkında değildir. Mustafa kızı Cemre’yi Rona Ailesi’nden koruyabilecek midir?

Mustafa Yılmaz kızı Cemreyi koruyabilecek mi

OYUNCU KADROSU

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı’nın, oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Mustafa Yılmaz kızı Cemreyi koruyabilecek mi

Senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı Dilek Taşı dizisi, heyecan dolu yeni bölümü ile 28 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de.