Cadde Müstakbel görümcesi Pınar Deniz'i paylaştı!

Müstakbel görümcesi Pınar Deniz'i paylaştı!

15.08.2023 - 14:57 | Son Güncellenme:

Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile yaz tatilinin tadını çıkaran Pınar Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaşmış; ünlü ismin evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Ardından Kaan Yıldırım'dan bu iddiaları güçlendiren bir paylaşım gelmişti. Son olarak Pınar Deniz'e görümcesinden büyük jest geldi.

Müstakbel görümcesi Pınar Denizi paylaştı

Pınar Deniz, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'nın sezonun finali yapmasının ardından Kaan Yıldırım ile birlikte tatil sezonunu açmıştı. Bodrum ve Yunanistan'ın ardından rotalarını İngiltere'ye çeviren ünlü çift, geçtiğimiz günlerde Pınar Deniz'in 2.8 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

"İŞTE ÖYLE BİR ŞEY"

Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, sevgilisini de etiketleyip; "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notuyla paylaşmıştı.

Müstakbel görümcesi Pınar Denizi paylaştı

KALP EMOJİLİ YORUM

Kaan Yıldırım da, Deniz'in kısa sürede 192 bin beğeni alan bu gönderisine kırmızı kalp emojisiyle karşılık vermişti. Güzel oyuncunun sevgilisinden evlilik teklifi aldığını düşünen takipçileri, Deniz'in gönderisine 2 bine yakın yorum yapmıştı.

Müstakbel görümcesi Pınar Denizi paylaştı

YÜZÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Deniz ile peş peşe fotoğraflarını paylaşan Yıldırım ise gönderisine; “Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir” notunu düşmüştü. Yıldırım'ın paylaştığı karelerden birinde parmağında yüzük olması ise dikkat çekmişti.

Müstakbel görümcesi Pınar Denizi paylaştı

"YAZ ÖZETİ"

Haberin Devamı

Sevgilisi Kaan Yıldırım'la mutlu bir beraberlik sürdüren Pınar Deniz'e müstakbel görümcesi Nilüfer Yıldırım'dan bir jest geldi. Yıldırım Pınar Deniz'in fotoğrafını paylaştı. Nilüfer Yıldırım'ın "Yaz özeti" notuyla peş peşe paylaştığı fotoğraflarına beğeni yağdı.

Müstakbel görümcesi Pınar Denizi paylaştı