Cadde MÜSTAKBEL YEDiNCi Mi?

MÜSTAKBEL YEDiNCi Mi?

11.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Seda Sayan, yeni sevgilisi Atilla Altay’la Çeşme’de ilk kez el ele görüntülendi. “Nikahta keramet vardır” sözünü düstur edinen Sayan, bakalım adını bileğine yazdırdığı sevgilisiyle de evlenecek mi?

MÜSTAKBEL YEDiNCi Mi

* Seda Sayan, yine kendisinden yaşça küçük bir sevgili buldu. Ünlü şarkıcı, daha önce Asuman Krause ve Demet Şener’le adı aşk dedikodularına karışan tekstilci Atilla Altay’la Çeşme’de tatil yapıyor.
* Çift, bir ay önce Bebek’teki balıkçıdan çıkarken görüntü almaya çalışan gazetecilere tepki göstermişti. Hatta Atilla Altay, kameramanları tehdit etmişti.
* Sayan ve Altay, önceki gece Çeşme Dalyan’daki balık restoranında yemek yedi. Gece sonunda el ele, sarmaş dolaş objektiflere poz verdiler. Kameralar karşısında rahat tavırlar sergileyen çift, kaldıkları otelin yolunu tuttu. Sayan’ın sevgilisinin adını bileğine dövme yaptırdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sayan’ın altılısı
1. Seda Sayan’ın ilk eşi Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç’tı. Çift, 1987’de evlendi, altı ay sonra boşandı.
2.İkinci ve en uzun evliliğini yine bir futbolcuyla, Sinan Engin’le 1990’da yaptı. Hamileyken nikah masasına oturan Sayan, Oğulcan’ı dünyaya getirdi, beş yıl sonra Engin’le yollarını ayırdı.
3.1998’de kırmızı ışıkta beklerken tanıştığı kurye Soner Yapcacık, üçüncü eşi oldu. Nikah, damadın memleketi Karadeniz Ereğlisi’nde gizlice kıyıldı. Fakat yıldırım aşk bir yıl bile dolmadan boşanmayla sonuçlandı.
4.Sayan, dördüncü evliliğini 2000’de işadamı Tuncay Kıratlı ile yaptı.
5.Hakan Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür, beşinci kocasıydı. 2004’te evlenen çift, 13 ay sonra boşandı.
6.Ünlü şarkıcı, altıncı evliliğini Şubat 2008’de kendisinden 20 yaş küçük türkücü Onur Şan’la yaptı. Evlilik, Şubat 2010’da sona erdi.

Haberin Devamı

Seda Sayan’ın ayrıca Mahsun Kırmızıgül ve Nihat Doğan’la da uzun süreli ilişkileri olmuştu.