Cadde MUTLAKA iZLEYiN

MUTLAKA iZLEYiN

22.09.2012 - 19:28 | Son Güncellenme:

Yeşim Ustaoğlu’nun yeni filmi, dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nin ‘Ufuklar’ bölümünde yapmıştı.

MUTLAKA iZLEYiN

ARAF

Şu günlerde de Altın Koza için yarışıyor. Film, özellikle ilk yarısındaki dengeli yönetimle ilgiyi hak ediyor. Filmin başrollerindeki Neslihan Atagül ve Barış Hacıhasan’a, yan rollerde Özcan Deniz’le Nihal Yalçın eşlik ediyor.

Milliyet sinema yazarı Nil Kural seçti.

Haberin Devamı

MUTLAKA OKUYUN

PSİKOLOJİ KİTABI

Gerçek doğamıza mı, yoksa çevremize mi uyarak var oluruz? Ne hatırlarız ve neyi unuturuz? Nasıl gerçek zekâmızı ölçebiliriz? Bu kitapta, psikoloji alanında dünyaca ünlü düşünür ve araştırmacıların benzer sorularla ilgili çalışmalarını okuyacaksınız.
Sade bir dille yazılmış olan ‘Psikoloji Kitabı’, kolayca anlaşılan özlü açıklamaları, karmaşık teorileri adım adım çözen şemaları, psikolojiyi anımsanabilir kılan klasik alıntıları ve esprili çizimleriyle başucu kitabınız olacak.
Psikolojiye yeni başlayanlar için, öğrenmeye doymayanlar ve tüm psikoloji düşkünleri bu kitapta düşüncelerini besleyecek çok şey bulacak.
Alfa Yayınları, 59 TL.

Milliyet Sanat Genel Yayın Yönetmeni Filiz Aygündüz seçti.

Haberin Devamı

MUTLAKA DiNLEYiN

LOCKED DOWN / DR. JOHN

New Orleanslı R&B şarkıcısı Dr. John’ın, Nisan 2012’de çıkan son albümü ‘Locked Down’, kendini üst üste defalarca dinletme potansiyeline sahip. Hatta şöyle söyleyeyim; evimde amfime takılı bir zımbırtıda sürekli bu albüm dönüyor. Amfimin ilgili zımbırtıyı işaret eden tuşuna bastığımda doğrudan ‘Locked Down’a ışınlanıyorum. Albümün yapımcısı Black Keys üyesi Dan Auerbach, hem gitar çalıyor hem de bazen arkada vokal yapıyor.
71 yaşındaki Dr. John’ın kariyerindeki yeni bir zirve olan ‘Locked Down’ı mutlaka edinin.

CADDE Haber Müdürü Menderes Özel seçti.

Yazarlar