Cadde MUTLAKA OKUYUN

MUTLAKA OKUYUN

31.12.2011 - 21:23 | Son Güncellenme:

Milliyet Sanat dergisi yazarlarından, DJ ve müzik eleştirmeni Naim Dilmener e-kitabında...

MUTLAKA OKUYUN

ELEŞTiRMENiN GÜNLÜĞÜ

Haberin Devamı

...2001’de müzik günlüğü tutma telaşının başladığını belirterek şunları söylüyor: “Amacım Radikal ya da benzeri bir yerde yayımlanan yazılarımda yer alamayacak fikirlerin/görüşlerin bir biçimde yazıya aktarılması, satırlara dizilmesiydi. Ama bir nevi de kaynak ve arşiv çabalarına el hareketi çekenlere inat, müziğimizin adımlarını yıl yıl, tarih tarih kayıt altına almaktı.” Dilmener’in ‘müzik günlüğü’ne zaman ilerledikçe müziğin yanı sıra sinema, edebiyat, popüler kültür üzerine düşünceleri de sızmış. Arşivin önemine sıklıkla değinen yazarın toplu günlükleri, müzikle ilgilenenler için önemli bir kaynak. Overteam Yayınları, 2,99 TL
Milliyet Sanat Genel Yayın Yönetmeni Filiz Aygündüz

MUTLAKA KATILIN

Haberin Devamı

KURABiYE ATÖLYESi

Akmerkez’in küçük misafirleri bugün ‘yılbaşı kurabiye süsleme’ etkinliğinde bir araya gelecek. Minikler, akşamki yılbaşı sofrası için renkli kurabiyeleri kendi elleriyle hazırla-yacaklar.
Milliyet yazarı, ‘Çocukların Yalvaç Abi’si Yalvaç Ural seçti.

MUTLAKA TADIN

KANATÇI HAYDAR

Türkiye’de kimsenin yüzüne bakmadığı tavuk kanadını, özel sosuyla ızgara edip ünlü yapan ilk mekan Kanatçı Haydar. Tabii sadece kanat yok burada. Izgara çeşitleri, köfte ve mezeler de gayet başarılı. Taklitlerinden sakınalım, yeter ki.
Adres: Kocasinan Merkez Mahallesi, Ahlat Sokak No: 18/A Bahçelievler Tel: 0 212 503 71 73
Milliyet CADDE Genel Yayın Yönetmeni