Cadde MUTLAKA TADIN

MUTLAKA TADIN

07.07.2013 - 19:38 | Son Güncellenme:

Balıkçı Abdullah

MUTLAKA TADIN

Boğaz’ın hemen yanı başında, lezzetli mezeler ve dürüstçe hazırlanmış balık yemek için harika bir lokanta. Salatası ve mezeleri çok iyi ancak benim favorilerim ahtapot ve lakerda. Güzel bir İstanbul akşamı için Abdullah, ideal bir lokanta.
Adres: Çubuklu Cad. No: 18 Çubuklu
Tel: 0 216 413 68 80

Haberin Devamı

CADDE yazarı Murat Bozok seçti.

MUTLAKA DiNLEYiN

UZAKLAŞMALIYIM Miya

İçtenlikle kotarılmış, popüler alanda hizmet vermesine karşın kalitesinden de ödün vermemiş, neticesi şahane işlerle karşılaşınca hâlâ heyecanlanabiliyorum. Miya’nın ‘Uzaklaşmalıyım’ albümü de bu yıl içinde dinlediğim; döne döne dinlediğim en samimi ve kaliteli işlerden biri. Japonca’da ‘hep iyiye, güzele giden’ anlamına gelen Miya’nın kendisi de bu ilk albümüyle Japonca anlamına uygun davranacağının sinyalini veriyor. Şimdiden ikinci albümü bekliyorum.

CADDE yazarı Tolga Akyıldız seçti.

MUTLAKA GÖRÜN

NEŞELİ ÇOCUKLAR KARNAVALI

Trump Alışveriş Merkezi’nin ‘Neşeli Çocuklar Karnavalı’ adı altında düzenlediği tiyatro festivali, çocukları bekliyor. 2.5 ay sürecek etkinlikte, çarşamba-cumartesi ve pazar günleri Tiyatro Mie, Tiyatro Yeniden ve
5 Taş’ın oyunları sergilenecek. Birbirinde farklı 15 oyunun izlenebileceği tiyatroların biletleri sadece 5 TL. Bugün çocuğunuzu, 14.30’daki ‘Hansel ve Gretel’ gösterimine götürebilirsiniz.

Haberin Devamı

CADDE editörü Tülin Açıkbaş seçti.

MUTLAKA iZLEYiN

BREAKING BAD

Amansız bir hastalığa yakalanan kimya öğretmeni Walter White... Bütün hayatını düzene, sisteme uyarak geçirmiş bir adam... Yakında öleceğini biliyor ve ailesine rahat bir yaşam bırakmak istiyor... En kolay yol nedir? Yasal olmayan işler yapmak...
Walter’ın ailesi için uyuşturucu üretip para kazanmasının üzerinden uzun zaman geçti. O artık başka bir insan. Çevresindeki kimseyi düşünmüyor ve gözünü bile kırpmadan insanların ölümünü izliyor.
Efsane dizi Breaking Bad’de artık finale geldik. Final sezonunun ilk 8 bölümü her pazartesi 23.00’te e2’de. Geri kalan
8 bölümüyse, 12 Ağustos’tan itibaren ABD’den 24 saat sonra yine aynı gün, aynı saat ve aynı kanalda yayınlanacak.

CADDE yazarı Nevzat Akdere seçti.