Cadde MUTLU SON iSTEDiLER

MUTLU SON iSTEDiLER

27.12.2013 - 19:21 | Son Güncellenme:

Önceki akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda galası yapılan “Patron Mutlu Son İstiyor” Türk sinemasının 100. yılının ilk filmi oldu

MUTLU SON iSTEDiLER

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı filmin başrol oyuncularından Tolga Çevik, “İnşallah patron daha çok mutlu sonlar ister de, daha çok hikayelerde bir araya geliriz” dedi.
Filmdeki partneri Ezgi Mola ise heyecanını gizleyemedi: “Valla ben heyecanlıyım biraz. Herkesin gözünün içine bakıyorum, acaba izleyenler memnun oldu mu diye? Biz mutluyuz, umarım seyirci de aynı şekilde mutlu olur.”

Haberin Devamı

MUTLU SON iSTEDiLER

‘ÖNÜMÜZDEKi MAÇLARA BAKACAĞIZ’

Yılmaz Erdoğan, Oscar yarışında “Kelebeğin Rüyası” filminin elenmesi üzerine ilk defa konuştu: “Önümüzdeki maçlara bakacağız. Önümüzdeki sene bizim bıraktığımız yerden gelecek film daha da başarılı olacaktır”

“Patron Mutlu Son İstiyor” adlı filmin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı filmin başrollerinde Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut var. Filmde bir senaryo yazarının patronunun siparişi üzerine mutlu sonla biten bir aşk hikayesi yazma macerası anlatılıyor.

“Biz elimizden geleni yaptık”
“Bu benim senarist olarak ilk filmim. O yüzden başka bir heyecan yaşıyorum” diyen Yılmaz Erdoğan, geceye eşi Belçim Bilgin Erdoğan’la katıldı. Erdoğan, muhabirlerin “Kelebeğin Rüyası” filminin Oscar yolculuğu hakkındaki sorularına, “Elimizden geleni yaptık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

“Şahane yönetmen, muhteşem partnerler”
Filmin başrol oyuncusu Tolga Çevik, “Klasik başlayan ve çok güzel finali olan bir senaryo. Şahane bir yönetmen ve muhteşem partnerler. Çok güzel bir hikayenin içinde bulunduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

“Herkesin gözünün içine bakıyorum”
Ezgi Mola ise heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Herkesin gözünün içine bakıyorum, acaba izleyenler memnun oldu mu diye? Biz çok keyifle çalıştık. Umarım herkes aynı keyfi, mutluluğu yaşar.”