Cadde Mutluluğu beşinci kocasında buldu! 'Benden 32 yaş küçük ama bu sadece bir sayı'

Mutluluğu beşinci kocasında buldu! 'Benden 32 yaş küçük ama bu sadece bir sayı'

24.11.2023 - 14:08 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Hanedan' dizisinin oyuncularından Joan Collins, beşinci eşi Percy Gibson ile konuştu. Yaş farklarından dolayı eleştirilen Collins, Gibson ile çok iyi anlaştıklarını ve yaş farkının sadece bir sayı olduğunu belirtti.

Mutluluğu beşinci kocasında buldu Benden 32 yaş küçük ama bu sadece bir sayı

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
1981–1989 yılları arasında tüm dünyada ilgiyle izlenen 'Hanedan' dizisinin yıldızı Joan Collins, daha önce Maxwell Reed (1952-1956), Anthony Newley (1963-1971), Ron Kass (1972-1983) ve Peter Holm (1985-1987) ile olmak üzere dört evlilik yapmıştı.

Haberin Devamı

90 yaşındaki Collins, mutluluğu 2022'de evlendiği, kendisinden 32 yaş küçük beşinci eşi Percy Gibson'da bulmuştu. Yaş farklarıyla çok konuşulan ikiliden Collins, Fox News Digital'e verdiği röportajda Gibson ile ilişkisi hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Mutluluğu beşinci kocasında buldu Benden 32 yaş küçük ama bu sadece bir sayı

"BİRBİRİMİZE AŞK MEKTUPLARI YAZDIK"

"Her şeyden önce, evlenmeden önce çok iyi arkadaştık" diyen usta oyuncu, şöyle devam etti:

Bir oyunda birlikte çalıştık... Birbirimizin arkadaşlığından keyif aldık. Birlikte takıldık. Ve ertesi yıl yine birbirimizi gördük. Birbrimize aşk mektupları yazdık. İlişkimiz aşamalı bir şeydi. Ve sonunda aynı şeyleri istediğimizi fark ettik. O gerçekten iyi, nazik, ayakları yere basan bir insan. Hayatıma giren insanların çoğu -ve hangileri olduğunu belirtmeyeceğim- ya nevrotikti, ya biraz dengesizdi ya da farklı şeylere bulaşmışlardı.

Mutluluğu beşinci kocasında buldu Benden 32 yaş küçük ama bu sadece bir sayı

"İKİMİZ DE BÖYLE HİSSEDİYORUZ"

Joan, 58 yaşındaki Percy ile aşk hikayesini 'Behind the Shoulder Pads: Tales I Tell My Friends' adlı anı kitabında da anlattı. Hayatın herhangi bir aşamasında aşkı bulmak için 'asla çok geç olmadığını' belirten ünlü isim, aralarındaki yaş farkıyla ilgili eleştiriler konusunda "Yaş sadadece bir sayı, ikimiz de böyle hissediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Mutluluğu beşinci kocasında buldu Benden 32 yaş küçük ama bu sadece bir sayı

Collins, kitapta Gibson'ın yaş farkından endişe duymadığını çünkü kendisinin 'hayata ve sunduğu her şeye karşı büyük bir canlılık ve coşkuya sahip olduğunu yazarak; "Percy sık sık onu yıpratabildiğimi itiraf ediyor!" ifadelerini kullandı.