Cadde Naci diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?

Naci diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?

16.03.2021 - 23:48 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı dizisinde Tansel Öngel, Naci rolü ile ekran başındakilerin karşısına çıkıyor. Safiye'nin aşkı uğruna yıllar sonra geri dönen Naci, hastadır. Sık sık zor anlar yaşayan Naci öğretmen diziden çıkıyor mu, ölüyor mu sorusu gündemde. Peki, Deniz Tansel Öngel kimdir?

Naci diziden ayrılıyor mu Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu

Naci, Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılıyor mu? Hasta olduğu bilinen Naci, vücudundaki hissizlikler nedeniyle bayılıyor. Atakları git gide artan Naci, son zamanlarını sevdiği kadın Safiye ile geçirmek için gelmişti. Masumlar Apartmanı dizisinde Naci rolüne hayat veren Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu

Haberin Devamı

NACİ DİZİDEN AYRILIYOR MU, ÖLÜYOR MU?

Hastalığı nedeniyle bayılmalar yaşayan Naci, kısa süresi kaldığını belirtmişti. Her bölümde durumunun giderek ağırlaştığı biliniyor. Han ise ablasının daha fazla üzüleceği korkusuyla Naci'den gitmesini istemişti. Tansel Öngel'in hayat verdiği Naci öğretmenin hastalığı henüz bilinmese de vücudunun bazı bölümlerinde hissizlik yarattığı görülüyor. Naci'nin ölüp ölmeyeceği henüz kesin olmamakla birlikte ekrana gelecek 27. yeni bölümde dizideki durumu da netlik kazanacak.

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Öngel, 24 Eylül 1976 tarihinde Kilis'de dünyaya geldi. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başladı. Hâlen İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görev alıyor. Bazı TV dizilerinde oynayan oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da 36 bölüm boyunca "Alvise Gritti" rolünü oynadı (37. bölümde yerine başka bir oyuncu kadroya dahil olmuştur). Yaz'ın Öyküsü adlı yaz ve gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterini canlandırmıştır. Masumlar Apartmanı'nda Naci karakterini canlandırmaktadır.