Cadde Naomi Campbell kariyerinin en büyük hatasını açıkladı

Naomi Campbell kariyerinin en büyük hatasını açıkladı

22.04.2021 - 12:26 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, kariyeri boyunca yaptığı en büyük hatanın beyaz olmayan diğer kişilerin savunmasını üstlenmemek olduğunu söyledi.

Naomi Campbell kariyerinin en büyük hatasını açıkladı

Naomi Campbell, Interview dergisi için tasarımcı Marc Jacobs'la yaptığı röportajda; moda kariyeri hakkında konuştu ve en büyük hatasını itiraf etti.

Haberin Devamı

"DAHA FAZLA SES ÇIKARMALIYDIM"

Çok fazla hatası olduğunu kabul eden model, "Daha fazla ses çıkarmalıydım ama o zamanlar düşündüğünüzü açıkça söylerseniz sizinle çalışmazlardı" ifadelerini kullandı.

Jacobs "Beyaz olmayan kişiler hakkındaki görüşlerini dile getirmekten mi bahsediyorsun?" diye sordu. Campbell "Evet" diye cevapladı.

Naomi Campbell kariyerinin en büyük hatasını açıkladı

"DİVALARI KUCAKLIYORUM"

50 yaşındaki model en son ne zaman yıkadığını hatırlayamadığını itiraf etti ve divalığı olumsuz bir şey olarak görmediğini söyledi.

Campbell "Divaların iyi olduğunu düşünüyorum. Divalığa olumsuz bir şey olarak bakmıyorum. Aslında Mariah Carey ile bir konuşmamız olmuştu ve bunu tartışıyorduk. Divaların diva olmasına izin verilir çünkü yetenekleri açısından bu dünyayı aşarlar. Divaları kucaklıyorum" dedi.

Haberin Devamı

"MANDELA MUAZZAM BİR ARMAĞANDI"

Şimdiye kadar aldığı en iyi hediyenin Nelson Mandela'yla olan ilişkisi olduğunu belirten Naomi Campbell, "Devlet Başkanı Nelson Mandela'nın 20 yıl boyunca hayatımda olması muazzam bir armağandı" dedi.

"KENDİMDEN ÇOK KÜLTÜRÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM"

Öte yandan Naomi Campbell, geçtiğimiz aylarda kapak olduğu Vogue Dergisi'ne ırkçılık hakkında konuşmuştu.

Campbell, "Geçmişte insanların beni ırkçılığı mazeret olarak kullanmakla suçlamasını istemedim. Bu nedenle gençken yaptığım bazı şeylerin ırkım için kötü olduğu söylendi. Ancak, şu an karar verirken kendimden çok kültürüm ve ırkımı daha fazla düşünüyorum" demişti.