Cadde Naomi Campbell'dan kızıyla ilk poz

Naomi Campbell'dan kızıyla ilk poz

15.02.2022 - 10:46 | Son Güncellenme:

90'lı yılların ünlü süper modeli Naomi Campbell, geçtiğimiz mayıs ayında 50 yaşındayken ilk kez anne olmuştu. Ünlü model, kızıyla ilk kez objektiflerin karşısına geçerek poz verdi.

Naomi Campbelldan kızıyla ilk poz

Bir döneme damga vuran 51 yaşındaki model Naomi Campbell, geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak anne olduğunu duyurmuştu. Kız bebek sahibi olan Campbell, bu sürpriz haberle herkesi şaşırtmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü model, kızıyla ilgili adı da dahil olmak üzere birçok ayrıntıyı gizlerken, bebeğinin nasıl dünyaya geldiği ve babasının kim olduğu sorusu da akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Campbell ise Vogue dergisine verdiği yeni röportajda konuyla ilgili açıklama yaparak, “Evlat edinmedim. O benim kızım” dedi.

KIZIYLA BİRLİKTE İLK POZ
90'lı yılların fırtına gibi esen ünlü modeli Campbell, kızıyla Vogue İngiltere dergisi için ilk kez objektif karşısına geçerek poz da verdi.

Naomi Campbelldan kızıyla ilk poz

"YAPTIĞIM EN İYİ ŞEY"
Campbell, kızının çok sakin bir bebek olduğunu söyleyerek, "Hayal edebileceğim en büyük lütuf. Şimdiye kadar yaptığım en iyi şey. Bir gün anne olacağımı her zaman biliyordum" dedi.

"GÜÇLÜ VE BAĞIMSIZ YETİŞTİRECEĞİM"
Kızının neredeyse hiç ağlamadığını ve sürekli uyuduğunu söyleyen ünlü model, “El sallamaya başladı, devamlı gülüyor, hatta neredeyse konuşuyor. Sanırım emeklemeden yürüyecek. Şimdiden altı dişi çıktı bile” diye konuştu. Öte yandan Campbell, kızını güçlü ve bağımsız bir kadın olarak yetiştireceğini de söyledi.

Haberin Devamı

"DAHA BÜYÜK AŞK YOK"
Campbell, yeni doğan bebeğini geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabından ayaklarının fotoğrafını paylaşarak duyurmuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan model, “Güzel, küçük bir nimet beni annesi olarak seçti. Hayatımda bu nazik ruha sahip olmaktan onur duyuyorum, şimdi seninle paylaştığım ömürlük bağı tarif edecek hiçbir söz yok meleğim. Daha büyük aşk yok" demişti.

Naomi Campbelldan kızıyla ilk poz