Cadde Nasipse Olur oyuncuları ve karakterleri! Nasipse Olur filmi nerede çekildi, konusu nedir?

Nasipse Olur oyuncuları ve karakterleri! Nasipse Olur filmi nerede çekildi, konusu nedir?

01.09.2021 - 18:24 | Son Güncellenme:

Nasipse Olur filmi TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Şubat 2020 yılında vizyona giren Nasipse Olur filminin yönetmen koltuğunda Selahattin Sancaklı oturuyor. Filmin başrollerinde Algı Eke ve Burak Sevinç rol alıyor. İşte Nasipse Olur filmi konusu oyuncuları ve filmde hayat verdiği karakterler...

Nasipse Olur oyuncuları ve karakterleri Nasipse Olur filmi nerede çekildi, konusu nedir

Nasipse Olur filmi TV ekranında izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Algı Eke ve Burak Sevinç'in yer aldığı filmde hayatında karşısına çıkan tüm zorluklara rağmen hayatta durmaya çalışan Günfer'in hayat hikayesini konu alıyor. Günfer pastacılık mesleğinden para kazanan genç bir kadındır. Önce babasını kaybeder sonrasında amcasının kumar borcu yüzünden elindeki tek varlığı fırına mafya dadanır. Tüm bunların üstüne evlenme hayalleri kurduğu Yaşar tarafından aldatılan Günfer'in hayatı zengin çocuğu Gökhan ile tanışmasının ardından değişir.

Haberin Devamı

Nasipse Olur, yönetmenliğini Selahattin Sancaklı'nın yaptığı, başrollerini Burak Sevinç, Algı Eke ve Nur Sürer’in paylaştığı, 14 Şubat 2020'de vizyona giren Türk sinema filmi.

NASİPSE OLUR FİLMİ KONUSU

Nasipse Olur, üst üste gelen felaketlere karşı inatçı bir mücadele veren genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor. Günfer, geçimini pastacılıktan sağlayan genç bir kadındır. Babasının vefatından sonra büyük bir yıkıma uğrayan Günfer, tam kendisini toparlamaya çalışırken, amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı olan emek fırınına mafyanın dadanmasıyla iyice kötü olur. Bunlar yetmezmiş gibi bir de evlenme hayalleri kurduğu Yaşar tarafından aldatıldığını öğrenmesi Günfer'i hayatını altüst eder. Başına gelen felaketlere karşı direnen Günfer'in hayatı, mahallenin zengin çocuğu Gökhan ile yollarının kesişmesi ile bambaşka bir hal alır.

Haberin Devamı

NASİPSE OLUR FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yerli komedi filmi, Nasipse Olur hakkında detaylar araştırılıyor. Özellikle filmin nerede çekildiği aranıyor. Nasipse Olur filminin çekimleri Sinop'da yapıldı. 

NASİPSE OLUR FİLMİ OYUNCULARI

Burak Sevinç - Gökhan Hancıoğlu
Algı Eke - Günfer Öztürk
Nur Sürer - Neriman Hancıoğlu
Zeyno Eracar - Rukiye Öztürk
Erdem Baş - Nihat
Ünal Yeter - Ender
Barış Başar - Taksici Tayfun
Hakan Bulut - Rıza
Yeşim Dalgıçer - Gül Öztürk
Selahattin Taşdöğen - Hamdi
Kıvanç Baran Arslan - Kalfa Mustafa
Eylem Sezgin - Sevim Hancıoğlu
Derya Şen - Ayten
Aşkım Kapışmak - Pastahaneci
Sefa Yıldırım