Cadde Neşe Erberk: Zeki Müren'le dans ederken tir tir titriyordum

Neşe Erberk: Zeki Müren'le dans ederken tir tir titriyordum

02.03.2020 - 17:25 | Son Güncellenme:

Üç yıl önce üçüzleri Alin, Lara ve Selin'in eğitimleri için Amerika'nın Miami kentine yerleşen eski Türkiye ve Avrupa güzeli Neşe Erberk, önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erberk, 36 yıl sonra bir itirafta bulundu.

Neşe Erberk: Zeki Mürenle dans ederken tir tir titriyordum

Türkiye'de 42 tane anaokulu olduğunu ve yılda üç kez ana okullarını ziyareti için Türkiye'ye geldiğini söyleyen Erberk,bazı işleri nedeniyle İstanbul'a geldiğini söyledi. Muhabirler Neşe Erberk'e, 1983’den 1984’e girdiğimiz yılbaşı özel eğlence programında Zeki Müren ile olan dansını hatırlatınca eski manken o anları anlattı.

Haberin Devamı

Erberk konuyla ilgili , "Evet ya. 18 yaşındaydım o yıl. Daha yeni Türkiye güzeli seçilmiştim ve daha Avrupa güzeli bile seçilmemiştim. Benim için çok özel bir anı oldu. Beni Zeki Müren'le dans etmem için çağırmışlardı. Çok heyecanlanmıştım. Zeki Müren'le dans edeceğim önceden belliydi. Rahmetli Zeki Müren'le dans ederken tir tir titriyordum. Hatta bana topuklu giymemi istemediler. Düz bir ayakkabı giymemi istediler. Aynı boyda olmamızı istemişlerdi" şeklinde konuştu.