Neslihan Özyükseler Tanış

Neslihan Özyükseler Tanış

ozyukselerneslihan@gmail.com

Tüm Yazıları

Fanatik bir yapım var. Yarışmada, dizide bile… Tutacağım biri yoksa izlemeyi bırakırım, o derece…

SIRA  KİMDE
Şu meşhur boşanma olayında da Bade İşçil’in tarafında olmak istiyorum. Ama kafamda bir sürü soru işareti var. Kendisini tanımıyorum. Onunla ilgili geçmişte hatırladığım tek olay; Mahsun Kırmızıgül’den ayrılıp sosyetik playboy Emre Kütük’le beraber olmaya başladığında ‘lahmacundan suşiye geçişine’ dair açıklamaları...

Kocasına dair anlattıklarının iftira olacağına inanmak istemiyorum. Öte yandan niye ‘şiddetli geçimsizlik’ deyip çıkmadı işin içinden diye düşünüyorum. Kimileri, “Para almak için avukat taktiğidir bunlar” diyor.

Haberin Devamı

Evde çalışan kadının istifa mektubuna inanasım yok. Kapı - pencere silmeyi bırakırken dilekçe mi yazar insan?

Bade İşçil’in bir ay önce tekneden paylaşılmış fotoğraflarını hatırlıyorum. Mutlu ve keyifli bir kadın vardı o paylaşımlarda…

Kayınbirader konuştu

Tabii bu tür sıra dışı ilişkilerde, hele de söylendiği gibi ortada öfke nöbetleri varsa; bazen her şey harika gidiyor, bir süre sonra tersine dönüyor.

Ayrıca insanlar zaman zaman yaşadıkları girdapları örtmek için de sosyal medyayı kullanıyor. O yüzden kayak tatiliymiş, Londra’ymış, tekneymiş… Hikaye!

Kayınbiraderin, “Kardeşimle gezmediği yer kalmadı” söylemi bir şey ifade etmiyor. İşçil, üç yurt dışı, iki Ege tatili yapamayacak imkanda biri değil.

Bunlar için Süalp’in olmasına ihtiyacı yok.

Tabii bu kez de İşçil’in “Barınacak yerim yok” iddiası soru işareti yaratıyor. Dizi ve reklamlardan kendisine ev alacak, kiralayacak parayı kazanmamış olamaz.

Kaldı ki insan onun ifade ettiği gibi bir işkence ve muameleye maruz kalıyorsa gider anne babasının evine sığınır bir süreliğine... Kimseyi kendisi için ‘kafa koparıcı’ diye konuşturmaz. Bu saatten sonra işsiz de kalmaz.

Biz bu meseleyi daha çok konuşuruz arkadaşlar!

SIRA  KİMDE

BİR BEN SEVEMEDİM
SIRA  KİMDE
Bikini üzerine bir şort tişört geçirip çıkamıyoruz malum. İlla alengirli bir şeyler giyip salınacağız plajlarda.
Bu sene bu dantel kaplamalarla (pardon ‘tulum’ deniyor) dolaşmak çok moda! Zaten her vücuda uygun değil, 34 beden ve uzun boylu olmak gerekiyor bunları taşımak için…
Tabii kıskanıyor da olabilirim giyemediğim ve giyemeyeceğim için...
Merak ettiğim, güneşte bunlarla gezinirken aralardan güneş girip deri desenli hale gelmiyor mu? Bir nevi doğal ve geçici dövme gibi… Etnik desenli ispanyol model pantolonlara olan sevgisizliğimse kıskançlık değil. Gayet giyinebilirim istesem ama sevmedim sevemedim… İnsan niye tabiat ormanı kılığında gezmek ister ki?
AYAK FOTOĞRAFI MESELESİ
SIRA  KİMDE
Siz bu satırları okurken, ben Cunda’da ayak fotoğrafı çekmekle meşgul olacağım. Altına da şiir yazarım belki. Şöyle ortaokul ayarında!
Ya da ne uğraşacağım! Sabahki portakal reçeline bir sürü anlam yüklerim. Malum anneannelerimizin kavanoz kavanoz yaptığı reçeller şimdilerde esin kaynağımız…
İlham bu! Bugün reçel yerken gelir, yarın çekirdek çitletirken…
Herkese mutlu, keyifli, bol paylaşımlı, çok like’lı bayramlar dilerim.
Yediğiniz tatlılar dışındaki her şey yarasın!