Cadde Nesrin Cavadzade: Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi!

Nesrin Cavadzade: Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi!

27.04.2022 - 07:06 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu Gökhan Alkan ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cavadzade, hem kariyeri, hem de özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nesrin Cavadzade: Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi

Bir süredir Show TV'de yayınlanan 'Üç Kuruş' dizisiyle ekranlarda olan ve meslektaşı Gökhan Alkan'la yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda Bebek'te yer alan bir kuaföründen çıkarken kameralara yansımıştı.

Haberin Devamı

SORULARI GEÇİŞTİRDİ

Şişme montu ve siyah şapkasıyla dikkat çeken 39 yaşındaki Nesrin Cavadzade, dört saate süren bakımları sonrası kuaförden ayrılmıştı. Çıkış kapısına taksi isteyen ünlü isim, koşar adım araca giderken; muhabirlerin nikah tarihiyle alakalı sorularını, "Teşekkürler" diyerek geçiştirmişti.

Nesrin Cavadzade: Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi

'Yasak Elma' setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade-Gökhan Alkan çifti, son olarak doğum günü pozlarıyla gündeme gelmişti. Güzel oyuncu, 8 Aralık tarihinde doğan sevgilisi için organize ettiği kutlamadan kareleri takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

"İYİ Kİ DOĞDUN AŞK"

Partide Alkan takım elbisesi ve papyonuyla dikkat çekerken; Cavadzade'nin ışıltılı beyaz elbisesi çok beğenilmişti. Oyuncu çiftin kıyafet seçimleri hayranları tarafından "Nikah öncesi prova gibi" yorumları yapılmıştı. Cavadzade, Alkan'ı etiketlediği Instagram paylaşımına, "Happy birthday love (İyi ki doğdun aşk)" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncunun pastasındaki "Sensin" yazılı not da dikkatlerden kaçmamıştı. Çiftin aşk dolu karelerine 500 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum gelmişti.

"ÇOK YORULDUM, TATİL YAPACAĞIM"

Nesrin Cevadzade, tüm bunların ardından önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla konuşan oyuncu, yakın zamanda final yapacak dizisinin ardından dinleneceğini söyleyerek, "Çok yoruldum, tatil yapacağım. Geçen sezondan çok yorgun başlamıştım zaten, bir de ihtiyar kedilerim var, onların hasta bakıcılığını üstleneceğim bir süre daha" diye konuştu.

Kendisini takip eden hayran kitlesinin ve sevenlerinin çok mutsuz olduğunu söyleyen Cevadzade, "Bu sene az göründüm, az oynadım diye mutsuzlardı. Benim tercihimdi az çalışmak. Yapımcının, projenin, yönetmenlerimizin, sevgili ekibimin hiç kimsenin bir suçu yok bu işte, tamamen benim kedilerimin hasta bakıcısına dönüşmüş olmamla alakalı bir şeydi. Kedilerim ihtiyar, 3 kedim var 16 yaşında. Bir sürü hastalıkları var, onlara bakmaktan pek çalışamadım. Yapacak bir şey yok, böyle bir sezon oldu. Gelecek sene daha çok bakıcıları olur, daha çok çalışırım" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Nesrin Cavadzade: Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi

"KISMET BU İŞLER"

Nişanlısı Gökhan Alkan ile nikah masasına ne zaman oturmayı planladığı sorusuna ise oyuncu, "Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi, annemden daha çok soruyorsunuz. Kısmet bu işler, bakalım. Kafamızda herhangi bir tarih yok, olsa söylerim" yanıtını vererek sitem etti.

"BANA GÖRE DEĞİLMİŞ"

'Yasak Elma'dan sonra 'Üç Kuruş'a geçmesiyle ilgili konuşan Cevadzade, "Kadın dolu bir işten erkek dolu bir işe... Kadın dolu işi tercih ederim. Onu anladım" dedi. Oyuncu, "Pişmanlık duydunuz mu?" sorusuna, "Bana göre değilmiş. Çok fazla erkek işiydi, böyle şıkıdım şıkıdım olmak daha iyiydi" cevabını verdi.

Nesrin Cevadzade, dizinin final yapmasıyla annesinin yanına giderek yaz tatilini Datça'da geçireceğini sözlerine ekledi.

"YILDIZ TİLBE NE YAPSA DOĞRU YAPAR"

Yıldız Tilbe'nin kedisinin saçlarına kına yakması hatırlatılan oyuncu, "Yıldız Tilbe ne yaparsa doğru yapar, ona bayılıyorum. Ben denemedim ama benim kedilerim de çok uslu, denersem sorun çıkaracaklarını sanmıyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ünlü isim, nişanlısı Alkan'ın 'Kalp Yarası'ndaki partneri Yağmur Tanrısevsin'i, dizinin final yapmasıyla birlikte sosyal medyada takipten çıkarması sorulunca, "Tamam, teşekkürler görüşürüz" ifadelerini kullanarak hızlıca uzaklaştı.

Nesrin Cavadzade: Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi

"REZİL OLDUK"

Öte yandan daha önce de Bebek'te kişisel bakımlarını yaptıran Nesrin Cavadzade'nin, kuaförü ön kapıdan terk etmek yerine, arka kapısı kapalı olan yüksek bir duvarın üzerine çıkıp, demirlerden atlaması dikkat çekmişti.

Demirlerden atladıktan sonra çıkmaz sokağa doğru koştuğu görülen ünlü oyuncu, kameralardan kaçma girişiminde başarılı olamayınca, "Bunun neresinden tutarsan tut rezil olduk" şeklinde konuşmuştu.