Cadde Nesrin Cavadzade: Kediyi Atatürk Oto Sanayi'ye götürmüşler!

Nesrin Cavadzade: Kediyi Atatürk Oto Sanayi'ye götürmüşler!

20.04.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Arnavutköy’de oturduğu apartmanın içinde 15 kediyi beslediği için kendisini şikayet eden komşusuyla kavga ettiği iddia edilen Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. "Hayvan sevmeyen insan da sevmez" diyen oyuncu, merak konusu olan olayın detaylarını anlattı.

Nesrin Cavadzade: Kediyi Atatürk Oto Sanayiye götürmüşler

Milliyet Cadde'den Hüseyin Altun'un 17 Nisan tarihli haberine göre; Nesrin Cavadzade’nin, sokak kedileri yüzünden komşusuyla başı derde girdi. Altı ay önce 16 yıllık kedisi Çiko’yu ve daha sonra Api’yi kaybeden oyuncu, acısını dindirmek için Arnavutköy’deki evinin çevresinde bulunan minik dostları beslemeye başladı. Cavadzade, yaklaşık 15 kediyi apartmanın içinde besleyince, komşusundan itiraz geldi.

Haberin Devamı

KOMŞUYLA KEDİ KAVGASI!

Ünlü oyuncunun, kedilerden rahatsız olan ve artık onlara bakmasını istemeyip, kendisini apartman yönetimine şikayet eden komşusuyla ilk olarak sözlü tartışma yaşadığı öğrenildi. Komşunun her fırsatta minik dostlar için yemek ve su bırakan Cavadzade’ye bağırdığı da belirtildi. İkilinin denk geldiklerinde ise her seferinde tartıştığı iddia edildi.

Nesrin Cavadzade: Kediyi Atatürk Oto Sanayiye götürmüşler

"ÖLÜME TERK ETTİ"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sessizliğini bozan Nesrin Cavadzade ise şu ifadeleri kullanmıştı:

Site bahçesinde komşularımla bütün hayvanlara duyarlı davranıyoruz, sadece kedilere değil. Zaten insana yakışan da budur. Geçen hafta beslediğimiz kedilerden birinin başına çok kötü bir şey geldi. İçimizden birileri onu alakasız bir semtte ölüme terk etti, biz de yoğun çabalar sonunda onu bulduk ve sahiplendirdik. Kimse ile kavga etmedim fakat çocuk ve hayvan istismarı, kötü muamele karşısında her zaman tereddütsüz bir şekilde pozisyon alacağımı saygıyla bilgilerinize sunmak isterim.

Nesrin Cavadzade: Kediyi Atatürk Oto Sanayiye götürmüşler

"KEDİYİ BULDUK"

40 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gün Bebek'teki kuaföründen çıkarken görüntülendi. Oturduğu apartmanda sokak hayvanları yüzünden komşularıyla kavga ettiği haberleriyle alakalı konuşan Cavadzade, "Bir kediye bakıyorduk, o kedimizi alıp Atatürk Oto Sanayi'ye götürmüşler maalesef. Hayvan sevmeyen insan da sevmez. Böyle bir şey yaşadık. Bir hafta boyunca aradık oto sanayide. Çok şükür kediyi bulduk. Hatta şimdi kediyi ziyarete gidiyorum. Sanayiye bırakanlardan da şikayetçi olmayacağım" dedi.

Nesrin Cavadzade: Kediyi Atatürk Oto Sanayiye götürmüşler

Haberin Devamı

"23 NİSAN'DA ÇOCUKLARLA OLACAĞIM"

Kahramanmraş'ta 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi sonrası afet bölgesine gideceğini belirten Nesrin Cavadzade, "Kahramanmaraş ve Gaziantep'e gidiyorum. 23 Nisan'da çocuklarla birlikte olacağım. Çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

Nesrin Cavadzade: Kediyi Atatürk Oto Sanayiye götürmüşler

KAZA HABERİ SONRASI ARACI DEĞİŞTİ!

Öte yandan Ünlü oyuncu, trafik kazası yaptığı iddialarının da gerçek olmadığını söylese de, kaza yaptığı haberlerinin ardından aracının değiştiği dikkatlerden kaçmadı.