Cadde Nesrin Cavadzade: Tam bir turist hareketiydi

Nesrin Cavadzade: Tam bir turist hareketiydi

15.07.2016 - 09:18 | Son Güncellenme:

Oyuncu Nesrin Cevadzade, New York polisleriyle çektirdiği fotoğraf için "Tam bir turist hareketiydi" derken, hesabını kapattığı iddialarına "ise Asla hesabımı kapatmam" yanıtını verdi.

Nesrin Cavadzade: Tam bir turist hareketiydi

Habertürk Gazetesi'nden Esin Övet'in yazısı şöyle:
"Kimden mi bahsediyorum. Nesrin Cavadzade’den. Geçen öğlen karşılaştık Nişantaşı’nda. Bana 'Tam bir turist hareketiydi' dedi polislerle çekilmiş fotoğrafı için. Ben de o fotoğrafa bakarken aynen o hareketi görmüştüm zaten. Başka bir şey aklımın ucundan bile geçmemişti. Çünkü ben de şubat ayında New York’taki Times Square’da polislerle fotoğraf çektirdim. Hatta mavi kurabiye canavarlarıyla da. Tipik Times Square ve turist hareketi. Hatta herkes o polislerle fotoğraf çektirir. Onlar da güzel güzel poz verirler. Ama bizim Türk insanı başlamış sövmeye. Aman yarabbim. Yok Gezi olayını fitilleyen oymuş, insanların birbirine kötü davranmasının, kadın şiddetinin, aklınıza ne gelirse hepsinin baş kahramanı aslında Nesrin’miş. Yani öyle yazmışlar.

Haberin Devamı

Binlerce şikâyet gitmiş Instagram’a. Yetkililer de askıya almış hesabı. Ancak Nesrin gayet şaşkın, hatta üzgün. Bana 'Gerçekten şaşkınım. Ben önce fark etmedim hesabımın askıya alındığını. Çünkü her saniye Instagram’a bakmıyorum' dedi.

Birçok kişi 'Nesrin hesabını kapattı' diye yazıp çizdi. Nesrin ise 'Ben neden, kimden kaçayım. Kötü bir şey yapmadım ki. Zaten böyle bir durum için hesabımı asla kapatmam' dedi. Bence de yapmasın. Kapatmasın. Bir fotoğrafa bakarak bir insanı değerlendirmek, yerden yere vurmak korkunç bir şey. Artık bu durumdayız. Şahsen ben çok üzgünüm. Gerçekten acayip üzgünüm ve bu üzgünlüğüm de katbekat artıyor."

Yazarlar