Cadde Nevresim takımı alana tek taş yüzük hediye

Nevresim takımı alana tek taş yüzük hediye

13.02.2011 - 00:13 | Son Güncellenme:

Yenibosna’daki Bit Pazarı’nda mobilyadan beyaz eşyaya, ses sistemlerinden iPad’e her şeyi bulmak mümkün

Nevresim takımı alana tek taş yüzük hediye

Yenibosna’da 22 bin metrekare kapalı alana kurulu, 600 dükkandan oluşan ‘Bit Pazarı’, Sevgililer Günü’ne hazırlanıyor. New York ve Londra’nın ardından dünyanın tek kat üzerine kurulu en büyük üçüncü çarşısı olan Bit Pazarı Çarşısı’nda 49 TL’ye satılan nevresim takımı alan herkese, tek taş altın yüzük hediye ediliyor. Ayrıca 14 Şubat’ta evlenecek bütün çiftlere Bit Pazarı’nda yapacakları alışverişlerde standart yüzde 20 olan indirime ek olarak yüzde 10 indirim uygulanacak. Pazarın yönetimini üstlenen Etik Kurul üyesi Ertan Has, “Kampanyalarımızda iddialıyız, hiçbir firma bizim verdiğimiz kampanya fiyatlarını veremez” diyor.

Haberin Devamı

Garantili sıfır ürünler satılıyor
Eski bir kasa fabrikasına 2004’te kurulan Bit Pazarı Çarşısı’nda bir evin ve arabanın ihtiyacı olan her şeyi bulmak mümkün. Mobilyadan beyaz eşyaya, otomobil ses sistemlerinden, iPad’e ve antika eşyalara kadar her şey çarşıda var. Adı Bit Pazarı olmasına rağmen çarşıda tamamen garantili ve sıfır ürünler satılıyor. Özellikle beyaz eşya ve teknoloji ürünlerine piyasa fiyatlarından yüzde 20 daha ucuza ulaşmak mümkün. Yeni evlenenler, mobilya değiştirenler ya da yeni işyeri açanların ilk duraklarından birisi... Çarşının hafta içi ziyaretçi sayısı
4-5 bin arasında olurken, hafta sonu bu rakam 10-15 bine çıkıyor. Bayram, yılbaşı ve Sevgililer Günü gibi özel günlerde ise ziyaretçi sayısı katlanıyor.
Bit Pazarı Çarşısı, esnaftan oluşan 5 kişilik bir Etik Kurulu tarafından yönetiliyor. Müşterilerden üç kez üst üste şikayet alan ve haksız bulunan esnaf, kurul tarafından çarşıdan çıkarılıyor. Etik Kurulu üyesi Ertan Has, yeni geliştirilen teknolojik ürünlerin ve beyaz eşyaların Türkiye piyasasına ilk önce Bit Pazarı üzerinden girdiğini söylüyor. Birçok ünlü ve siyasetçinin de çarşının müdavimi olduğunu belirten Has, “Çarşımızın adı Bit Pazarı, fakat satılan ürünler ikinci el değil, garantili sıfır ürünler. Bir teknoloji marketten ya da alışveriş merkezinden alacağınız ürünü, daha ucuza, aynı garanti ve servis hizmetleriyle buradan çok daha ucuza alabilirsiniz” diyerek hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmak isteyenleri çarşılarına davet ediyor.