Cadde Nicole Kidman'in son hali gündem oldu! 'Lütfen yeter artık'

Nicole Kidman'in son hali gündem oldu! 'Lütfen yeter artık'

05.05.2022 - 17:06 | Son Güncellenme:

2006 yılından bu yana Grammy ödüllü müzisyen Keith Urban ile evli olan iki çocuk annesi Nicole Kidman, rol aldığı 'Expats' dizisinin setinde çekilen kamera arkası fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çekti. Fit görüntüsü ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan 54 yaşındaki oyuncu yeniden 'estetik' iddialarıyla adından söz ettirdi.

Nicole Kidmanin son hali gündem oldu Lütfen yeter artık

Hollywood yıldızı Nicole Kidman, yüzüne estetik yaptırdığı haberleriyle sık sık gündeme geliyordu. Dünyaca ünlü Avustralyalı aktris ise estetik iddialarını uzun süre yalanlamıştı. Genç görüntüsünü sağlıklı yaşam tarzına bağlayan 54 yaşındaki oyuncu, 2007 yılında Marie Claire dergisine verdiği röportajda, "Dürüst olarak söylemeliyim ki tamamen doğalım" demişti. Kidman, cildinin güzelliğini güneş kremi kullanmasına ve sigara içmemesine bağlamıştı.

Haberin Devamı

YILLAR SONRA BOTOKS İTİRAFI

Kidman, "Tamamen doğalım" açıklamasından dört yıl sonra bir Alman dergisine verdiği röportajda, botoks yaptırdığını itiraf etmişti.

Nicole Kidmanin son hali gündem oldu Lütfen yeter artık

Spor yapmaktan iyi beslenmeye kadar birçok yöntem denediğini belirten Nicole, "Bunların çoğu herhangi bir fark yaratmadı" şeklinde konuşmuştu. Botoks yaptırdığı için pişman olduğunu saklamayan oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Botoks yaptırdım ama sonra yüzümün görüntüsünü beğenmedim. Şimdi böyle bir yöntem uygulamıyorum ve alnımı yeniden hareket ettirebiliyorum.

YORUM YAĞDI

Nicole Kidman'ın 8.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşım görenleri şaşırttı ve 'estetik' tartışmalarına beraberinde getirdi. İki çocuk annesi Avustralyalı yıldız, rol aldığı 'Expats' adlı dizinin setinde çekilen bir kamera arkası görüntüsünü yayınladı. Makyajsız olan Kidman'ın, dizinin yönetmeni Lulu Wang ile çektirdiği pozlar çok konuşuldu. Bunun nedeni de Kidman'ın son hali oldu.

Nicole Kidmanin son hali gündem oldu Lütfen yeter artık

Haberin Devamı

Kidman'ın cildinin pırıl pırıl ve gergin görüntüsü için bazı sosyal medya kullanıcıları, ters ışık vurgusu yaptı. Kimine göre ise bunun nedeni estetik müdahalelerdi. Hayranları, ünlü oyuncunun bu görüntüsüne hem Instagram'da hem de görüntünün yayınlandığı haber sitelerinde çok sayıda yorum yaptı.

Nicole Kidmanin son hali gündem oldu Lütfen yeter artık

"HOLLYWOOD ÜNLÜLERİ KENDİLERİ OLMAKTAN UZAKLAŞIYORLAR"

Birçok kişi, Nicole Kidman'ın çok güzel bir kadın olduğunu ve doğal haliyle yaş alması gerektiğini savundu. Bir kullanıcı "Lütfen yeter artık Nicole" mesajını yazdı. Kidman'ın bir hayranı, Hollywood'un ünlü kadınlarının giderek kendileri olmaktan uzaklaştığı yorumununda bulundu. Bir diğer kullanıcı, "Çok güzel bir kadın. Herhangi bir müdahalede bulunması gereksiz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar