Cadde Nicole Kidman'dan Tom Cruise ile evliliği hakkında açıklama

Nicole Kidman'dan Tom Cruise ile evliliği hakkında açıklama

22.09.2021 - 12:05 | Son Güncellenme:

2001 yılında kendisi gibi oyuncu olan Tom Cruise'dan boşanan Nicole Kidman, medyanın da yakından takip ettiği evlilikleri hakkında konuştu. Eski eşi ve kendisinin o dönem karşı karşıya kaldığı abartı ile ilgili de görüşlerini paylaştı.

Nicole Kidmandan Tom Cruise ile evliliği hakkında açıklama

Tom Cruise (59) ile 11 yıl evli kalan ve birlikteliğini 2001'de noktayalan Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman (54), eski defterleri açtı. Genellikle Cruise ile ilişkisi hakkında konuşmaktan uzak duran Kidman, o dönem etrafını çevreleyen medya çılgınlığına değindi.

Haberin Devamı

"GENÇTİM!"
Ünlü yıldız, Harper's Bazaar'a verdiği röportajda o dönem ilişkilerine yönelik medya ilgisinden bunalıp bunalmadığına dair soruya cevap verdi. Nicole Kidman, gülerek, "Gençtim, sanırım medyaya bunu ben sunmuştum." dedi.

Kidman, daha sonra sözlerine; "Bazen ihtiyatlıyımdır ve incindim ama aynı zamanda dikenli, kapalı bir yaklaşımdansa sıcak bir yaklaşımı tercih ederim" diye devam etti.

BİRLİKTE OYNADIKLARI FİLM HAKKINDA KONUŞTU
Öte yandan Kidman ile Cruise evliyken birlikte Eyes Wide Shut (Gözleri Tamamen Kapalı) filminde rol almıştı. Dünyaca ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl New York Times'a verdiği röportajda filmde birbirlerine karşı sadakatsiz karı kocayı oynadıkları projeyle ilgili samimi açıklamalardan bulunmuştu.

Haberin Devamı

"MUTLU BİR EVLİLİĞİMİZ VARDI"
Nicole Kidman'a psikolojik cinsel dram türündeki filmle ilgili olarak, "Bu sahneleri evli olduğunuz kişiyle oynuyorsanız ve bunu bu sürecin bir parçası olarak yapıyorsanız, daha sonra açmamayı dileyeceğiniz olumsuz duygular açabilir mi?" diye sorulmuştu.

Kidman, "O sahnelerden sonra go-kart yarışına giderdik. Bir yer kiralayıp sabah 3'te yarış yapardık. Başka ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Belki de geriye bakıp tahlil etme yeteneğim yok. Ya da istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İKİ ÇOCUKLARI VAR
1990 yılında nikah masasına oturan Tom Cruise ve Nicole Kidman, 2001'de boşanmıştı. İkili, bir kız bir de erkek çocuk evlat edinmişlerdi.

Nicole Kidmandan Tom Cruise ile evliliği hakkında açıklama

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS