Cadde Nilperi Şahinkaya, Hafsanur Sancaktutan'a gönderme yapmamış!

Nilperi Şahinkaya, Hafsanur Sancaktutan'a gönderme yapmamış!

21.07.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Nilperi Şahinkaya'nın, geçtiğimiz günlerde havuz kenarında çekilen bir videosunu yayınlamış, bu paylaşım ile "meslektaşı Hafsanur Sancaktutan'ın ödül törenindeki pozlarını tiye aldığı" yorumları yapılmıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada çok konuşulan görüntülere açıklık getirdi.

Nilperi Şahinkaya, Hafsanur Sancaktutana gönderme yapmamış

Nilperi Şahinkaya ile heykeltraş sevgilisi Emre Yusufi, önceki gün Etiler'deydi. Bir kafeden çıkan oyuncu, "Her şey yolunda. Önümüzdeki haftalarda yeni projemin çekimlerine katılacağım. Yarın Yunanistan'a gideceğim, arkadaşlarım ile birkaç gün kalıp döneceğiz. Son tatillerimiz artık" dedi.

Haberin Devamı

"RAHMET DİLİYORUM"

8 Temmuz'da kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur ile ilgili konuşan Şahinkaya, "Çok üzgünüz hepimiz. Çok büyük bir sanatçı ve büyüğü kaybettik hepimiz. Rahmet diliyorum" dedi.

Nilperi Şahinkaya, Hafsanur Sancaktutana gönderme yapmamış

"KİMSEYİ TİYE ALMADIM"

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Nilperi Şahinkaya'nın, şimdilerde Kanal D'nin iddialı dizisi 'Ya Çok Seversen'de 'Leyla' karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan'ın poz verirken sergilediği hareketlere gönderme yaptığı konuşulmuştu.

Nilperi Şahinkaya, Hafsanur Sancaktutana gönderme yapmamış

Gündem olan paylaşımının ardından ilk kez konuşan 35 yaşındaki oyuncu, "Benim kimseyi tiye almak gibi bir durumum olmadı. O yüzden yapmadım yani. Bazen ben de o şekilde poz verebiliyorum" açıklamasını yaptı.