Cadde Nurgül Yeşilçay'dan 'çok sıcak' pozu

Nurgül Yeşilçay'dan 'çok sıcak' pozu

28.07.2022 - 18:59 | Son Güncellenme:

Şimdilerde yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile Marmaris'te tatil yapan Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran 46 yaşındaki güzel oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafına "Çok sıcak" notunu ekledi.

Nurgül Yeşilçaydan çok sıcak pozu

Yoğun bir sezon geçiren Nurgül Yeşilçay, bir süredir sevgilisi Necati Kocabaş ile Marmaris'te tatil yapıyor. Doğal halini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, paylaşımına; "Merhaba ben makyajsız halimle dikkat çekerken çektim. Her an mayolu halimle dikkat çekerken de çekebilirim!" ifadelerini not düşmüştü.

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay, geçtiğimiz hafta da ıssız bir koyda kiraladıkları evde objektiflere yansımıştı. Sevgililer bir süre çardaklarında sohbet ettikten sonra marketten erzak siparişi vermişti.

Erzakları geldikten sonra deniz eşyalarını alıp, sahile doğru giden mutlu çift bir süre şezlongda uzandıktan sonra denize girmişti. Denizde eğlenceli anlar yaşayan sevgililer, birbirlerine sarılarak romantik anlar yaşamıştı.

Nurgül Yeşilçaydan çok sıcak pozu

SEVGİLİSİNE KOŞTU

Denize sevgilisi Necati Kocabay'dan önce giren Yeşilçay, "Gel buraya" diye seslenmişti. O sırada Necati Kocabay iki kolunu yana açarak, "Geliyorum aşkım" dedikten sonra kendisini Nurgül Yeşilçay'ın kollarında bulmuştu.

Eğlenceli anlar yaşayan mutlu çift, uzun bir süre yüzdükten sonra şezlonglarına geçti. Nurgül Yeşilçay, mor renkli şık mayosu ile dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

'GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIKARTIR'

Günlük hayatından kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, son olarak sıcaktan bunaldığı anları paylaştı. Kavurucu sıcaktan bunalan oyuncu, bikinisiyle sere serpe yere uzanarak yüzünü de havluyla kapattı.

O anlarını Instagram hesabından yayınlayan Yeşilçay, "Çok sıcak" notunu düştü. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken fiziği de dikkatlerden kaçmadı. 46 yaşındaki ünlü ismin düzgün fiziğini gören hayranları "Genç kızlara taş çıkartır" yorumunu yaptı.

Nurgül Yeşilçaydan çok sıcak pozu