Cadde 'O gün Fenerbahçe maçı olsaydı eşim nikahımıza da gelmeyebilirdi!'

'O gün Fenerbahçe maçı olsaydı eşim nikahımıza da gelmeyebilirdi!'

27.10.2023 - 13:49 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan şarkıcı Öykü Gürman, önceki hafta Bakü'de sevgilisiyle dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz gün başrolünde yer aldığı 'Grabuna' filminin özel gösterimine tek başına katılan ünlü isim, eşinin Fenerbahçe maçı olduğu için evde olduğunu söyleyerek; güldüren bir açıkalmada bulundu.

O gün Fenerbahçe maçı olsaydı eşim nikahımıza da gelmeyebilirdi

Uzun süredir Fatih İçmeli ile aşk yaşayan oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, konser vermek için gittiği Fransa'nın başkenti Paris'te evlilik teklifi almıştı. Ünlü isim, Eyfel Kulesi'nin önünde kendisine tektaş uzatan İçmeli'ye "Evet!" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

İkili, geçtiğimiz hafta Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftin nikahından kareler, sosyal medyada paylaşılmıştı.

O gün Fenerbahçe maçı olsaydı eşim nikahımıza da gelmeyebilirdi

"İLK RÖPORTAJIMI YALNIZ VERMEK ZORUNDAYIM"

Gürman, son olarak yapımcılığını Çekirdek Yapım Alper Aksoy’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Tolga Savu’nun oturduğu 'Grabuna' filminin özel gösterimine katıldı. Fimin başrol oyuncularından Öykü Gürman'ın nikahtan sonra ilk defa kameraların karşısına geçtiğinde yalnız olması dikkat çekti.

Güzel şarkıcı, "Aramızda kalsın, Fenerbahçe’nin maçından dolayı Fatih bu akşam katılamadı. Ev hanımı olarak ilk röportajımı yalnız vermek zorundayım. Allah'tan maç bu akşama denk geldi, nikah gününe denk gelseydi nikaha da gelmeyebilirdi" diyerek herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

O gün Fenerbahçe maçı olsaydı eşim nikahımıza da gelmeyebilirdi

"NİKAH HEDİYESİNİ KARŞINIZDA VERELİM"

'Grabuna’nın yapımcısı F. Alper Aksoy eşi Hilal Aksoy ile beraber, "Başrol oyuncumuzun nikahını madem televizyondan öğrendik, nikah hediyesini de sizin karşınızda verelim" diyerek ünlü isme Cumhuriyet’in 100'üncü Yılına özel, Öykü Gürman adına tasarlanmış altın bir kolye hediye ettiler.

O gün Fenerbahçe maçı olsaydı eşim nikahımıza da gelmeyebilirdi

Aksoy’un şaka ile karışık sitemi üzerine Gürman, "Haklı olarak davet edemediğimiz herkesten bu sitemleri çok duyuyoruz. İlerleyen günlerde Bakü’ye gelemeyen arkadaşlarımızı, dostlarımızı, akrabalarımızı ve basın mensubu dostlarımızı davet edeceğimiz büyük bir yemek düzenleyeceğiz" dedi.

O gün Fenerbahçe maçı olsaydı eşim nikahımıza da gelmeyebilirdi

"ARTIK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM"

Öykü Gürman, "Yakın gelecek planlarında çocuk var mı?" sorusuna üzerine, "İkimiz de çok çocuk istiyoruz. Bu zamana kadar işimi ön planda tuttum, nasip kısmet tabi ama artık çocuk sahibi olmak isterim. Fatih için kız erkek fark etmiyor, 'Sağlıklı olması yeter' diyor. Ben Berk’le ikiz büyüdüğüm için ikiz olsun isterim. Tek seferde bizim gibi bir kız bir erkek çok güzel olur. Tabii Allah’ın takdiri" açıklamasında bulundu.