Cadde Öykü Gürman'dan düğün açıklaması

Öykü Gürman'dan düğün açıklaması

12.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan ve birkaç hafta önce de nişanlanan Öykü Gürman, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, düğün tarihiyle ilgili de konuştu.

Öykü Gürmandan düğün açıklaması

Yaklaşık beş yıldır Fatih İçmeli ile aşk yaşayan oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, konser vermek için gittiği Fransa'nın başkenti Paris'te evlilik teklifi almıştı. Ünlü isim, Eyfel Kulesi'nin önünde kendisine tektaş uzatan İçmeli'ye "Evet!" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

"MUTLULUKTAN UÇARAK GECEYE KONDUK"

O anları sosyal medya hesabından da yayınlayan Öykü Gürman, duygularını; "Paris… Uçup giden yaşamla mutluluktan uçarak geceye konduk. beklemediğim bir an... Yine her şey birdenbire en çok sevdiğim doğallıkta ve akışta aşka dönüştü. 'Evet!' dedim" sözleriyle dile getirmişti.

Öykü Gürmandan düğün açıklaması

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

Ünlü çift, haziran ayının başında da birlikte yaşadıkları evlerinde isteme ve nişan merasimi tertip etti. Aile arasında gerçekleşen nişanda, renkli anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı, mutlu anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

BAYRAMIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Şimdilerde düğün hazırlığı yapan Öykü Gürman, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı. Konser öncesi Müslüman aleminin bayramını kutlayan şarkıcı, "Çok güzel bir bayram geçiriyoruz biz. Ailece birlikteydik dün bayramın 1’ci günü, mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

Bayramların önemine değinen Gürman, "Her zaman dikkat ediyoruz, Fatih Bey de öyle. Kurbanımızı kestik, duamızı ettik, Allah kabul etsin. Çocuklarımızı sevindirdik, çocukları” diye konuştu.

Öykü Gürmandan düğün açıklaması

"DÜĞÜN YAPMAMIZ ZAMAN ALACAK"

Sevgilisi Fatih İçmeli'den Paris’te evlenme teklifi alan şarkıcıya düğün tarihi soruldu. Gürman, konuyla ilgili; "Biraz yoğun konserler var, biraz zaman alacak düğün yapmamız. Pandemi  sonrası rahatça sahne yapabildiğimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

SETLERE DÖNÜYOR

Üç yıl aranın ardından setlere döneceğini müjdeleyen Öykü Gürman, "Beni çok heyecanlandıran bir gelişme oldu. 'Alpaslan Büyük Selçuklu' dizisine girdim, 'Öke Hatun' karakteriyle. Oyuncu arkadaşlarımla da tanıştım, benim için yeni bir tecrübe olacak çünkü üç yıl olmuştu. Arada sinema filmi ve dijital bir işte oynadım ama bu benim için yeni bir heyecan ve başlangıç. İlk defa at bineceğim. Binicilik dersleri almaya başladım. Sette eğitimler devam edecek ama setten ayrı o konser boşluklarında fırsat bulduğumda daha bilinçli olarak yapmak için” dedi.

Öykü Gürmandan düğün açıklaması

"HİÇ BEKLEMİYORDUM"

Özel bir evlenme teklifi aldığını söyleyen Gürman, "Paris’te bir konsere gitmiştik, orada Karadenizlilerin yoğunlukta olduğu bir akşamdı, aslında turistlik bir gezi yapmak için ressamlar tepesinde bir kahve içmek istemiştim ben. Menajerim ve fatih arasında bir prodüksiyon olmuş ama hiç anlamadım. Ben biraz o konularda uyanığımdır gözüm açıktır yani ama o daha uyanık. Baktım öyle bir kutu menajerimin cebinden Fatih’e doğru gidiyor. Hiç beklemiyordum ama gerçekten çok mutlu oldum” şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı

İLK EVLİLİĞİNİ YAVUZ BİNGÖL İLE YAPMIŞTI
Öte yandan Öykü Gürman, ilk evliliğini 2015 yılında şarkıcı Yavuz Bingöl ile gerçekleştirmişti. Ancak çift, 2016'da yollarını ayırmıştı.

Öykü Gürmandan düğün açıklaması