Cadde O Ses Türkiye son bölüme damga vuran performanslar!

O Ses Türkiye son bölüme damga vuran performanslar!

23.10.2014 - 10:45 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında bu hafta birbirinden güçlü sesler sahne aldı. Gökhan ve Mazhar Alanson arasındaki tartışmalarla eğlenceli dakikalara sahne olan O Ses Türkiye'nin en iyi performanslarını sizler için hazırladık.

O Ses Türkiye son bölüme damga vuran performanslar

O Ses Türkiye’ de bu yıl jüri koltuklarında Gökhan Özoğuz, jürinin kıdemlisi Hadise, Ebru Gündeş ve Türkiye’de ilk defa tek koltukta ve tek butonu yöneten iki jüri üyesi esprisiyle Mazhar Alanson ve Özkan Uğur...

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE SON BÖLÜM

Her zaman olduğu gibi sesler değil, jüriler yarışıyor. Bu sezon yarışmacılar da çok iddialı, jüri üyeleri de!

Geçen hafta; “Doktor” adlı şarkıyı seslendiren Mert Cihan Özcan’ın performansını beğenen Hadise ve Ebru Gündeş kıyası mücadele etti. Yarışmacıyı kendi takımlarına almak için yapabilecekleri yemekleri bile sıralayan hünerli jüri üyeleri Mert Cihan Özcan’ı ikna edemedi ve seçtiği jüri Gökhan Özoğuz oldu.

Bu hafta ise; Mazhar Alanson ve Özkan Uğur yarışmacıları ikna etmek için çeşitli yöntemler denerken, Ebru, Gökhan ve Hadise’nin katılımıyla kahkaha tufanı yaşandı.

Yeni sezona hızlı başlayan Mazhar Alanson ve Özkan Uğur kimi zaman fikir ayrılığı yaşarken, Ebru Gündeş de yarışmacılara yaptığı yorumlarla herkesi şaşırtıyor. Gökhan Özoğuz’un eleştiri ve görüşleri kahkaha tufanı yaşatırken, Hadise de kıyasıya mücadele ediyor.

Haberin Devamı

“O SES TÜRKİYE” Pazartesi ve Salı TV8 ekranlarında...