Cadde Ogeday Girişken kimdir aslen nereli? Survivor Ogeday kaç yaşında Instagram hesabı ne?

Ogeday Girişken kimdir aslen nereli? Survivor Ogeday kaç yaşında Instagram hesabı ne?

09.02.2022 - 15:40 | Son Güncellenme:

Survivor Ogeday Girişken Gönüllüler takımında mücadele ediyor. Gönüllüler takımının başarılı erkek yarışmacıları arasında yer alan Ogeday Girişken fit hali ve parkur performansı ile adından söz ettiriyor. Daha önce 207 yılında Survivor'a katılan ve şampiyon olan Ogeday Girişken bu sezonun da iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor.

Ogeday Girişken kimdir aslen nereli Survivor Ogeday kaç yaşında Instagram hesabı ne

Survivor Ogeday Girişken kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2022 All Star'da Gönüllüler takımında mücadele eden Ogeday Girişken, takım arkadaşı Nisa Bölükbaşı ile aşk iddiaları ile gündemde! Parkur performansı ile de dikkat çeken yarışmacı bu sezonun şampiyonluk adayları arasında iddialı isimler arasında yer alıyor. İşte Ogeday Girişken hayatı ve kariyeri...

Haberin Devamı

SURVİVOR OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992, Adana doğumlu, Türk kürek sporcusu ve oyuncudur.

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı.

Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe‘de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katıldı.

Yarışmanın başlamasının ardından Ogeday gerek karakteri ile gerek parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçmeyi başardı ve o sezonun şampiyonu oldu. Dünya çapında gerçekleşen Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası' nda yarışmayı 8. sırada tamamladı. Ogeday Girişken, 2018 yılında Bir Litre Gözyaşı dizisinde "Teoman" karakteriyle oyunculuk hayatına adımını attı. Daha sonra 2019 yılında Savaşçı dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

SURVİVOR OGEDAY INSTAGRAM HESABI NE?

Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasında yer alan Ogeday Girişken’in Instagram hesabı sevenleri tarafından sorgulanıyor. ‘ogedaygirisken’ kullanıcı adıyla Instagram’da yer alan başarılı sporcunun 308 bin takipçisi bulunuyor.