Cadde Oğuzhan Koç: Demet Özdemir beni dinlemeye geldiğinde ekstra heyecanlanıyorum!

Oğuzhan Koç: Demet Özdemir beni dinlemeye geldiğinde ekstra heyecanlanıyorum!

07.08.2022 - 09:48 | Son Güncellenme:

Şimdilerde oyuncu Demet Özdemir ile nikah masasına oturmak için gün sayan şarkıcı Oğuzhan Koç, Turkcell VADİ’de gerçekleştirilen ‘Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisinde konser verdi. Özdemir de, Koç'u dinlemeye gelerek nişanlısını yalnız bırakmadı. Sahne öncesi gazetecilerle konuşan şarkıcı, "Demet beni dinlemeye geldiğinde ekstra heyecanlanıyorum" dedi.

Oğuzhan Koç: Demet Özdemir beni dinlemeye geldiğinde ekstra heyecanlanıyorum

Önceki hafta koronavirüse yakalanan ancak kısa sürede sağlığına kavuşan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ün kazanan nişanlısı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde Gayrettepe'de yer alan bir restorandan çıkarken objektiflere takılmıştı.

Haberin Devamı

Basın mensuplarıyla konuşarak düğün tarihini ilk kez açıklayan çift, "Sürprizimizi yapalım ve açıklayalım, 26 Ağustos'ta İstanbul'da evleniyoruz" diyerek, müjdeli haberi vermişti. Kalabalık bir düğün istediklerini belirten nişanlı çift, "Daha henüz belirleyemedik ama güzel bir yer seçimi yapacağız" demişti.

Oğuzhan Koç: Demet Özdemir beni dinlemeye geldiğinde ekstra heyecanlanıyorum

"HERKES ÇOK DİKKAT ETSİN"

Özdemir'in, Koç'a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat hediye ettiği haberleri ile alakalı sorulara ise güzel oyuncu, "Hep birlikte göreceğiz" yanıtını vermişti.

Ünlü isim, yeni atlattığı koronavirüs hakkında da konuşarak, "Herkes çok dikkat etsin, Allah herkese böyle bir hastalıkla alakalı mücadelede yardım etsin" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

NİŞANLISINI YALNIZ BIRAKMADI

Tüm bunların adından Turkcell VADİ’de gerçekleştirilen ‘Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisinde dün akşam Oğuzhan Koç sahne aldı. Koç’u, uzun aradan sonra İstanbul’da verdiği ilk konserinde nişanlısı Demet Özdemir de yalnız bırakmadı. Sanatçı herkesin kalbine dokunan şarkılarıyla hafızalarda yer edinecek bir konsere daha imza attı.

İlk iki şarkıdan sonra dinleyicilerine "Hoş geldiniz" diyen ünlü isim, sözlerini “Bugün benim için çok daha anlamlı, çünkü müstakbel eşim beni dinlemeye geldi” şeklinde devam ettirdi.

Oğuzhan Koç: Demet Özdemir beni dinlemeye geldiğinde ekstra heyecanlanıyorum

"BU AKŞAM ÇOK EĞLENECEĞİZ"

Sevenlerine, "Beni ilk kez dinlemeye gelenler var mı?” diye soran Koç, çok sayıda "Evet" yanıtı almasının ardından; "Tekrar hoş geldiniz, umarım keyifler yerindedir. Benim için çok kıymetlisiniz. Bu akşam çok eğleneceğiz" ifadelerini kullandı. Dinleyicileri, şarkıcıyı alkışlara boğdu.

"REPERTUVARI DA BİLİYOR"

Oğuzhan Koç, sahne öncesi basın mensuplarıyla da bir araya geldi. Ünlü şarkıcı, "İstanbul'da uzun zamandır sahne yapmıyordum. Hıncahınç doluymuş, inşallah çok eğleneceğiz" diyerek duygularını dile getirdi. Nişanlısı Demet Özdemir'in sahnede kendisini yalnız bırakmamasına da değinen Koç, şöyle konuştu:

Demet beni sürekli dinliyor. Repertuvarı da biliyor, ama ben o her geldiğinde ekstra heyecanlanıyorum.