Cadde Oktay Kaynarca ile Birce Akalay'ın sürpriz buluşması!

Oktay Kaynarca ile Birce Akalay'ın sürpriz buluşması!

12.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Birce Akalay ve kendisi gibi oyuncu Oktay Kaynarca, önceki akşam birlikte akşam yemeği yedi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ikili, birlikte bir projede olabileceklerinin sinyalini verdi.

Oktay Kaynarca ile Birce Akalayın sürpriz buluşması

Birce Akalay ve Oktay Kaynarca, önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı'nda akşam yemeği yedi. Havaların soğuk olması sebebiyle gazetecileri bekletmemek için yemeklerine ara veren ikili, soruları yanıtladı. İki oyuncu da ileride birlikte bir proje olabileceğinin de sinyallerini verdi.

Haberin Devamı

Uzun süredir arkadaş olduklarını söyleyen Oktay Kaynarca, “Birce ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Bugün güzel bir akşam yemeği yedik iş için değil, sohbet için bir araya geldik. Tabii hayat bu belli olmaz ne olacağı ama şu an öyle bir iş sohbeti içerisinde değiliz" dedi.

"BİRAZ DİNLENİP, MARKAMLA İLGİLENİYORUM"
Kendi markası için uğraştığını için söyleyen Birce Akalay ise, “Şu anda biraz dinleniyorum, biraz markamla ilgileniyorum çünkü orada da bir bebek doğdu onunla da ilgilenmem gerekiyor. Bazen projeleri okuyorum. Şu an bu şekilde zaman geçiriyorum" diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta Akmerkez'de görüntülenen Birce Akalay, markasıyla ilgili; "Bu kadar iyi geri dönüşler alabileceğimi zannetmiyordum. Çok mutluyum, bu süreç beni çok mutlu ediyor" demişti.

Oktay Kaynarca ile Birce Akalayın sürpriz buluşması

Haberin Devamı

"YAZ KIZIM" DİYEREK PAYLAŞTI
Öte yandan Birce Akalay, eski dostu Oktay Kaynarca ile çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel oyuncu, siyah beyaz olarak yayınladığı kareye "Yaz kızım! Fırıncı kızı yaz" notunu düştü.

Oktay Kaynarca ile Birce Akalayın sürpriz buluşması

"BU İŞLER KISMET"
Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan Oktay Kaynarca, geçtiğimiz aylarda 57'nci yaşını dostlarıyla kutladı. Kadıköy'de bir mekanda misafirlerini ağırlayan oyuncu, "2022’de hayatınızda kimse olacak mı?" sorusuna yanıt vermişti.

"Bu işler kısmet. Bunun cevabı burada değil, yukarıda" diyen Kaynarca, yeni projeler hakkındaki soruları da cevaplamıştı.

Kaynarca, "Bu yıl yapımcı olarak beni göreceksiniz, çok büyük bir iş yapacağız. Aynı zamanda oyuncu olarak da ekranlarda olacağım. ATV’de olacak bu işimiz, haziran ayı başında çekimlere başlayacağız, eylülde yayına çıkmış olacak. Gerçekten çok yorucu olacak, çekim yaparken bu kadar yorulmamıştım, herkesle tek tek ilgileniyorum. Çekim, cast iki kat daha fazla çalışıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Oktay Kaynarca ile Birce Akalayın sürpriz buluşması