Cadde Onur Buldu kimdir? Onur Buldu boyu ve yaşı kaç, eşi kim, nereli?

Onur Buldu kimdir? Onur Buldu boyu ve yaşı kaç, eşi kim, nereli?

13.05.2022 - 22:42 | Son Güncellenme:

Onur Buldu, Güldür Güldür adlı programdaki tiplemeleri ile adından söz ettiriyor. Ekran başındakileri kahkaha tufanına sürükleyen Onur Buldu'nun hayatı, dizileri ve filmleri de bir o kadar dikkat çekiyor. Peki, Onur Buldu eşi kimi, kaç yaşında, nereli?

Onur Buldu kimdir Onur Buldu boyu ve yaşı kaç, eşi kim, nereli

Oyuncu Onur Buldu, İzmir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alan Buldu, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre çalıştı. Ardından İstanbul'a gelerek oyunculuk kariyerine burada devam etti. İşte, Onur Buldu hayatı, biyografisi...

Haberin Devamı

ONUR BULDU KİMDİR?

Buldu, 4 Ağustos 1982 tarihinde İzmir Bergama'da dünyaya geldi. Ebe hemşire bir anne ve öğretmen bir babanın oğlu olarak hayata gözlerini açtı. Menemen'de büyüdü, ailesi ise aslen Mazgirt, Tuncelilidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev aldı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı. Daha sonra İstanbul'a yerleşen oyuncu, birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı. Show TV'de yayımlanmakta olan Güldür Güldür adlı show programında boy gösteriyor. Oyuncu, 2020 yılından bu yanan Duygu Koz ile evlidir.