Cadde Onur Büyüktopçu: Türkiye'de yapılmış en iyi romantik komedi 'Kiralık Aşk'tır!

Onur Büyüktopçu: Türkiye'de yapılmış en iyi romantik komedi 'Kiralık Aşk'tır!

22.04.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ekranların başarılı oyuncusu Onur Büyüktopçu, nceki gün Nişantaşı'nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyüktopçu, kariyeriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Onur Büyüktopçu: Türkiyede yapılmış en iyi romantik komedi Kiralık Aşktır

Son olarak 'Çarkıfelek' ve 'Gelinim Mutfakta' gibi programlarda sunuculuk yapan oyuncu Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz yaz annesi ile birlikte Etiler'de görüntülenmişti. Annesinin doğum günü olduğunu belirten oyuncu, "Bugün annemin, en kıymetlimin doğum günü. Bugünümü anneme ayırdım" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

"ARKADAŞ GİBİYİZ"

Oğlu Onur Büyüktopçu'nun nasıl bir çocukluğu olduğunu anlatan Ayşe Hanım, "Biz oğlumla arkadaş gibiyiz, çocukken hiç yaramaz değildi. Bazen komşu çocukları geldiğinde evde yaramazlık yapardı, ben de onlara gittiğimizde kolunu sıkardım sen de yaramazlık yap derdim" demişti.

Onur Büyüktopçu: Türkiyede yapılmış en iyi romantik komedi Kiralık Aşktır

Annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Büyüktopçu, "Çok şükür annem korona olmadı, alışverişini bile ben yapıyorum. Aşılarını oldu, o yüzden dikkat ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

"İNSANIN CANI TATİL YAPMAK İSTEMİYOR"

Kısa bir tatil yapan oyuncu, "Tatil yaptım, ancak hayatımdaki en kısa tatil oldu. Yangınlar, seller ve felaketler bitmiyor. İnsanın canı tatil yapmak bile istemiyor, o yüzden erkenden geldik" dedi. Geçen yıldan bu yana 13 kilo veren oyuncu, "Yediğime, içtiğime dikkat ettim, sinirli bir adam olduğum için açlığa gelemem. Yemek yiyerek zayıfladım, sebze ağırlıklı beslendim" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Öncesinde ise bir marketten çıkarken kameralara yansıyan ve bol bol yeşillik aldığı görüntülenen oyuncu, "Yakın zamanda bir projeniz var mı?" şeklindeki soruya "Birkaç proje okuyorum. Kısa zaman sonra sürpriz yapabilirim" cevabını vermişti.

"TEKLİF BEKLİYORUM, HENÜZ GELMEDİ"

Büyüktopçu, son olarak geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, kariyeriyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Onur Büyüktopçu, "Aslında ekranları çok özledim. Dizi yada sinemada yer almak istiyorum, bir daha sabah kuşağı programlarında çok zor çalışırım. 1 yıldır teklif bekliyorum, henüz gelmedi. Mutlaka ekranlara geri döneceğim. Sosyal medyada 'Kiralık Aşk'a devam edin diye mesaj atanlar var, ama devamı gelmez mümkün değil. Herkes ayrı yerlerde, bir araya getirmek çok zor artık. Türkiye'de yapılmış en iyi romantik komedi 'Kiralık Aşk'tır" şeklinde konuştu.

Onur Büyüktopçu: Türkiyede yapılmış en iyi romantik komedi Kiralık Aşktır

SİTEM ETTİ

39 yaşındaki ünlü oyuncu, muhabirlerin "Sizin gibi değerli bir oyuncuya teklif gelmemesi size tuhaf gelmiyor mu?" sorusuna ise, sitem ederek şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

Ben de anlamıyorum ama artık Türkiye'de bu işler hal hatırcılığa dönmüş. Yeteneğe bakılmıyor galiba.

"KAPRİS YAPSAM DEĞERLİ OLURDUM"

Öte yandan geçtiğimiz yılın başında Nişantaşı'nda görüntülenen Onur Büyüktopçu, "Kilo almışsınız" diyen muhabire "Göbeğim var, yapacak bir şey yok. Kırdıracağım göbek yağlarımı, kilo vermeye çalışıyorum" diye karşılık vermişti.

Projeleriyle ilgili sorular üzerine yeni sezonda kamera arkasında olacağı bir iş yapmak istediğini açıklayan Büyüktopçu, "Kamera önü mü zor, yoksa arkası mı?" sorusuna ise, "Kamera arkası daha zor, çünkü oyuncularla uğraşmak çok zor. İstekleri ve sorunları bitmiyor. Kime kapris yapıyorlar anlamıyorum. Benim için de belki ‘kaprisli’ diyorlardır ama yok. Belki kaprisli olsaydım daha değerli olurdum" diye cevap vermişti.

Onur Büyüktopçu: Türkiyede yapılmış en iyi romantik komedi Kiralık Aşktır

"ONLARLA İLGİLENMEK BENİ MUTLU EDİYOR"

Büyüktopçu, düzenli olarak sokak hayvanlarını ziyaret edip, beslediğini de söylemişti. Oyuncu, "Hayvanlara çok düşkünüm. Onlarla ilgilenmek beni mutlu ediyor. Yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlarımız için sokaklarımıza, evlerimizin ve iş yerlerimizin önlerine bir kap su ve mama koyalım lütfen" diye konuşmuştu.