Cadde 'Oynadığın oyun kaderindir'

'Oynadığın oyun kaderindir'

12.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sinan Akçıl’la boşanma sürecinde olan Burcu Kıratlı, yer aldığı tiyatro oyununda benzer bir rolü canlandırdığını söyledi

Oynadığın oyun kaderindir

Burcu Kıratlı, yedi yıl aradan sonra ‘Her Aşk Biraz Komiktir’le tiyatro sahnelerine döndü. Projenin önceki akşam Trump Sahne’de gerçekleşen prömiyerinde gazetecilerin sorularını cevaplayan oyuncu, “Yapım birbirini çok seven ama sürekli fikir ayrılıklarına düşen, çevredekilerin gazıyla boşanma sürecine giden ve tatlı kavgalar yaşayan bir çifti anlatıyor. Ben de geçen provalarda oyuncu arkadaşlarımdan birine, ‘Oynadığın oyun kaderindir. Ben de onu yaşıyorum’ diyerek, şakasını yaptım” dedi.
Sinan Akçıl’la ikinci boşanma süreciyle ilgili de konuşan Kıratlı, “Birbirimize düşmanlığımız ya da yaşattığımız kötü bir şey yok. Ama aşk bittiği zaman dost kalamıyorsun” şeklinde konuştu. Oyuncu, “Önümüzde Sevgililer Günü var. Sinan Bey’den bir hamle gelse barışır mısınız?” sorusuna, “Bilmiyorum” cevabını vererek, barışma sinyali gönderdi. Gösterimi izlemeye gitmeyen Akçıl, kulise çiçek göndererek, Kıratlı’yı tebrik etti.